Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Asus' toptunede smartphones bliver overraskende billige

Priserne på Asus' nye Zenfone 5 og Zenfone 5Z, der har skærm helt til kanten, et nyt intelligent kamera og markedets hurtigste mobilprocessor, er annonceret, og de bliver væsentligt lavere end de nærmeste konkurrenter.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Asus overraskede rigtig positivt med deres forrige topmobil, Zenfone 4, som især på kameraet imponerede. Læs testen af Zenfone 4 her.

Nu kommer opfølgerne Zenfone 5Z, som er den nye topmobil, og Zenfone 5, som har mange af de samme features, men er lidt billigere.

Stærkeste Snapdragon

På kamera og design ser de ud til at kunne matche selv de bedste konkurrenter, og de kommer med den nyeste Qualcomm-processor, Snapdragon 845, som i vores benchmark har banket alle Android-rivaler.

Du kan læse mere om de to mobiler her.

Overkommelige priser

Priserne er nu afsløret, og de er overraskende lave, taget specifikationerne i betragtning.

Zenfone 5 (4GB / 64GB) koster 3.290 kroner, og den er på markedet nu.  Zenfone 5Z (6GB / 64GB) koster 3.990 kroner og kan forudbestilles nu, med levering i juni.

Begge modeller forhandles i Danmark hos Power, Komplett, DustinHOME & CDON.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere