Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nye Panasonic-projektorer skabt til pålidelige præsentationer

Panasonic Business har annonceret to nye lysstærke projektorer rettet mod uddannelsessektoren og erhvervslivet, som kombinerer mobiliteten og billedkvaliteten fra LCD-skærme med de lave driftsomkostninger og pålideligheden fra Solid Shine laser .

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Panasonic Business lancerer to nye laserfosforprojektorer inden for sin PT-MZ770-serie med udskiftelige linser, som begge har en lysstyrke på 8.000 lumen ved en opløsning på 1.920 x 1.200 (PT-MZ770/L-modellen) eller 1.024 x 768 (PT-MW730/L-modellen).

Begge er udstyret med en lufttæt og støvafvisende optisk enhed, envejsluftstrøm og et genanvendeligt eco-filter. Alt sammen sikrer, at projektorerne kan fungere i op til 20.000 timer med minimal vedligeholdelse, hvilket reducerer driftsomkostningerne betydeligt.

Høj pålidelighed

Projektorerne er begge udviklet med fokus på fremragende pålidelighed særligt i støvede omgivelser, hvilket gør dem ideelle til undervisningslokaler, foredragssale, konferencelokaler eller museums- og udstillingsfaciliteter. Funktioner som et 27dB ”quiet mode” og hurtig opstart, sikrer enkle og effektive præsentationer hver gang.

Panasonic LinkRay transmissionsteknologien, som sender data til smartphones via enhedens kamera, understøttes også, hvilket gør projektorer særligt velegnet til skiltning og andre offentlige udstillingsopgaver. 4K videosignalindgang understøttes af Panasonics enkle 4K Digital Link video/kontrol løsning og en HDMI-terminal.

Deling af præsentationsskærme er muligt med enten en USB-enhed med plug-and-share eller et optisk trådløst modul (ET-WM300), der understøtter screening via kompatible Windows PC- og Android-enheder samt trådløs fremvisning fra enheder med Panasonic- apps eller installeret software.

Projektorene er på vej på markedet. Der er dog endnu ingen melding om priserne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere