Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

3 skruer op for festen på Roskilde Festival

3GAME sørger for, at opvarmningsdagene bliver fyldt med sportsevents sammen med kendte fodboldspillere, fest med de bedste danske DJ’s og som noget helt nyt - en dansekonkurrence, hvor alle kan være med.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Når hegnet væltes på Roskilde Festival 2018, og spændte festivalgæster strømmer hen over marken, er 3 endnu en gang med som eksklusiv partner. Det betyder et toptunet netværk, førstehjælp til mobilen, lounge-møbler og 3Reload-boder med gratis opladning og en masse nye sociale aktiviteter. Som noget helt nyt indtager 3 for første gang området Game-området, som rykker fra WEST til EAST under navnet 3GAME. Det sker i samarbejde med ngo’en GAME, der arrangerer gadeidræt i udsatte boligområder.

Underholdning for alle

I 3GAME kan festivalgæster i opvarmningsdagene underholde sig med forskellige turneringer og konkurrencer, hvor alle kan være med. Fodbold, streetbasketball, beachvolley og panna er nogle af de aktiviteter, 3GAME byder på. Derudover vil festivalgæsterne kunne opleve celebrity wheelchair basket med blandt andre Wafande og Erika Jane samt årets fodboldkamp, hvor en række professionelle fodboldspillere møder Danmarks hjemløselandshold. Årets helt store konkurrence er 3DANCEOFF, hvor ngo’en Turning Tables og kendte danske DJ’s står for musikken, mens festivalgæster kan deltage i danseworkshops og battles om fede præmier.

”Vi er igen på Roskilde under konceptet ’ingen fest uden’ – og i år er tanken, at vi udover at levere en god netværksoplevelse og opladning til alle mens festivalen står på, så vil vi også skabe mindeværdige oplevelser for de mange gæster, som ligger på teltpladsen, dagene inden musikken begynder. I samarbejde med GAME ønsker vi at omfavne mangfoldigheden på Roskilde Festival og skabe nye fællesskaber gennem sport, dans og bevægelse. Fokus er, at alle skal kunne være med i 3GAME”, siger Frederik Grønlund Scholten, Head of Marketing & CRM hos 3.

”Samarbejdet mellem 3 og GAME på årets Roskilde Festival er på mange måder et perfekt match. GAME er en gadeidrætsorganisation, som arrangerer åbne træninger i streetbasket, gadefodbold, dans og street fit i udsatte boligområder over hele Danmark. Hele budskabet er, at flere skal med i fællesskaber og bevægelse. Det går hånd i hånd med 3’s ambition om at støtte gode initiativer og ville give festivalgæsterne endnu bedre oplevelser sammen – og på årets Roskilde Festival er formålet gennem sport at skabe flere positive fællesskaber.”, siger Ida Brix, kommunikationschef i GAME.

Netværket skal spille max

Udover åbningen af 3GAME sikrer 3 vanen tro, at det fortsat voksende dataforbrug har de mest optimale vilkår. Kunder hos teleselskabet 3 brugte i 2017 tilsammen 51,5 TB data, hvilket er 30% mere end i 2016. Fra 2015 til 2016 steg forbruget med hele 65%. 3 forventer en markant stigning igen i år og har derfor opgraderet netværket yderligere for at sikre dækningen. 3 har i år 15 mastepositioner på og omkring camping- og festivalpladsen. Der er nemlig kommet en ekstra mast ved Workers Lounge, hvor der forventes at komme tryk på, når festivalen starter.

”Det er vores fornemmeste opgave at opgradere nettet, så brugerne får den ultimative oplevelse. Folk uploader billeder og videoer som aldrig før, og så er telefonen jo efterhånden blevet en livslinje til festivaler. Vi oplever en massiv stigning i dataforbruget på festivaler, og det betyder, at vi hvert år opgraderer og tuner vores udstyr og netværk”, siger Stefan Ring, 3’s netværksansvarlige på Roskilde Festival.

#IngenFestUden strøm

Igen i år tilbyder 3 gratis mobilopladning i 12 opladningsstande (Reloadboder) og 13 loungemøbler med indbyggede stik til opladning på festivalpladsen. Alle loungemøbler, Reloadboder samt 3’s store Reload-stand i Trade Zone er udstyret med opladere, der kan levere ’fast charging’. Fast charging betyder, at de første 60 % af batteriet på telefonen lades op på kun 30 minutter – så festivalgæster hurtigt kan komme tilbage til musikken.

Nødstedte mobilbrugere kan desuden komme forbi 3’s repair team i 3’s Reload-stand og få hjælp, hvis de har mistet deres telefon, eller den er gået i stykker.

Om 3GAME:

3GAME ligger ved City Centre East (L).

Der vil være:
• YOGA
• FODBOLD, VOLLEY, STREETBASKET TURNERINGER
• PANNA og SLACKLINE
• SHOWKAMPE
• MUSIK FRA TURNING TABLES
• 3DANCEOFF
• FEDE PRÆMIER (BLANDT ANDET BILLETTER TIL RF19, HØJTALER FRA LIBRATONE MV).
• OPLADNING I LOUNGEMØBLER
SHOWKAMPE

Mandag kl. 13.00 – 14.00 møder en række professionelle fodboldspillere ’Ombold’, også kendt som hjemløselandsholdet.

Spillere som Patrik Mtaliga, Francis Dickoh, Morten Nordstrand, Simon Richter og Jonathan Richter vil indtage banen mod Ombolds landhold.

Dommeren vil være Frida Mia Klarlund Nielsen (første kvindelige dommer i divisionskampe for herrer).

Tirsdag kl. 13.00-14.00 vil der være wheelchair challenge – wheelchair 3x3 basketball, hvor Danmarks bedste wheelchair-hold ’Stevnsgade Lowriders’ inkl. Jonathan Richter møder et hold celebrities. Holdet med celebrities består blandet andet af Wafande, Annelise, Ericka Jane, Eagger, Tue Blædel og Anders Stjernholm.

3DANCEOFF

3DANCEOFF vil foregå søndag, mandag og tirsdag fra kl. 18.00-19.30. Alle kan stille op og deltage i konkurrencen, hvor det er alle mod alle. Først er der workshop, hvor festivalgæster kan lære fede moves og bagefter starter 3DANCEOFF, hvor Pelle fra P3, Simon Jul og danseinstruktør Brice aka Professor Lock sammen med publikum løbende finder de sejeste dansere. Dette sker til musik fra et fedt DJ lineup med blandt andre Eloq, Emil Lange, Dokkedal og Princess T. Hver aften har sit eget tema. Søndag lægges der ud med havefest trap og samba hits. Mandag står den på soul og hiphop, og tirsdag sluttes af med dancehall og reggae. 1, 2, 3GAME.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere