Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

VM 2018: Din telefon kan ruinere dig i Rusland

Priserne pr megabyte ligger på helt op til 115 kroner, så sørg for at have tjek på dit abonnement, hvis du streamer på din fodboldtur til Rusland.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det er ikke kun Danmarks fodboldære, der er på spil i Rusland, det kan potentielt også være din privatøkonomi. I hvert fald, hvis du bruger mobilen til at gå på nettet, og du ikke har en god roaming-aftale med din teleudbyder.

I Rusland er der nemlig ikke fri roaming som i EU. Kun hvis du har 3 som din udbyder, slipper du for at betale ekstra for gå på nettet i Rusland. Og det kan være betydelige summer, der er tale om.

Over hundrede kroners forskel pr megabyte

Telmore er klart billigst med 3,99 kroner pr megabyte, mens du må slippe svimlende 115 kroner pr magebyte hos 1Unotel og COOP Mobil.

Samlino.dk har sammenlignet priserne hos de danske teleselskaber:

1Unotel: 115 kroner pr. MB data

COOP mobil: 115 kroner pr. MB data

Lebara: 105 kroner pr. MB data

Telenor: 110 kroner pr. MB data

OiSTER: 75 kroner pr. MB data

Telia: 29,78 kroner pr. MB data

Telmore: 3,99 kroner pr. MB data

3: 0 kroner pr. MB data
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere