Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: Brother P-touch CUBE: Brugervenlig labelprinter

Uanset om det er dine ledninger, dit værktøj, børnenes tøj, skruer, ringbind eller andre ting, du gerne vil have styr på, så kan en labelprinter vække stor glæde hos ordensmennesker.

Af Mette Eklund, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Brothers lille, bærbare og elegant designede P-touch CUBE kan uden tvivl stille din trang til orden derhjemme eller på kontoret og udskrive laminerede labels i forskellige farver i op til 12 mm i bredden.

Den lille sag er først og fremmest billig og brugervenlig. Printeren har ikke nogen skærm, men blot en tænd/sluk-knap, en indgang til strømkabel samt en afskære-knap, så du kan nemt skære dit printede labelstykke af.

Printeren bruger seks AAA-batterier eller strømkabel - der dog desværre er tilkøb. For at komme i gang, skal du blot downloade en app til din Android eller iOS-mobil og herefter skabe forbindelse til CUBE.

Dette foregik problemløst. Appen er utrolig brugervenlig med et stort udvalg af label-templates, der, udover at gøre det nemmere at komme i gang, inspirerede denne anmelder til et hav af nye labels til både madvarer, kabler, tøj-inddeling og meget mere.

Det er naturligvis også muligt at lave sine egne labels (og gemme dem) komplet med forskellig skrift, rammer og bunkevis af små ikoner og emojis. Du kan endda importere fotos fra mobilens bibliotek, men her kom opløsningen for første gang til kort.

De rammer, skrifter og indbyggede ikoner, vi nåede at prøve, blev alle printet pænt og skarpt, og i det hele taget giver appen flere brugervenlige muligheder, end en lille skærm på enheden ville have givet.

Udover at fokusere på brugervenligheden, slår Brother også på, at label-udvalget er stort, og du kan da også købe labelsbånd til alt fra gavebånd, påstrygningsmærker til tøj (perfekt til børnefamilier!) og alt i alt mere end 64 forskellige slags tape.

Brother P-touch CUBE kan måske ikke meget mere end andre labelprintere i samme prisklasse, men med sin bærbarhed og utrolige brugervenlighed, der lynhurtigt får dig igang med at printe, får den en stor anbefaler herfra!