Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Mini workstation fra HP på blot seks centimeter

Med blot seks centimeter i højden og seks kerner er den nye HP Z2 Mini G4 verdens kraftigste i sin vægtklasse.

Af Mette Eklund Andersen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Du behøver ikke at have masser af plads på skrivebordet for at få masser af kræfter. Ikke hvis det står til HP, der netop har lanceret en ny serie af workstations herunder HP Z2 Mini G4.

Den nye HP Z2 Mini G4 lever i sandhed op til sit mini-navn, da den fylder blot seks centimeter i højden, og kombineret med seks Intel Xeon-kerner, skulle den ifølge HP være verdens kraftigste pc i sin vægtklasse. De minimale dimensioner gør det det nemt at placere Z2 Mini på eller under skrivebordet, sat fast bag skærmen eller i et rackkabinet.

Den har derudover to gange mere grafisk ydeevne end sin forgænger, er stort set lydløs og har ekstra god grafik med NVIDIA® Quadro® P600 eller NVIDIA Quadro P1000 GPU samt mulighed for at vælge Radeon Pro™ WX4150. Med den fleksible konfiguration kan brugere nemt tilpasse systemet til tilslutning af gamle serielle porte og forbinde helt op til seks skærme.

Serie af workstations

Udover den lille HP Z2 Mini, lancerer HP samtidig HP Z2 Small Form Factor samt de større HP EliteDesk 800 Workstation Edition og HP Z2 Tower. Alle de nye workstations har markedets eneste selvhelende BIOS, der giver ekstra beskyttelse mod den allestedsnærværende malware-trussel. HP Z2 Small Form Factor byder på seks CPU-kerner, masser af fleksible udvidelsesmuligheder og har fire PCIe slots og dual M.2 storage slots. HP Z2 Tower G4 Workstation kan klare komplekse opgaver og rendering med op til Ultra 3D-grafik og kan klare selv krævende 3D-projekter. HP EliteDesk 800 Workstation Edition er bygget til 2D/3D-design og godkendt til SolidWorks og AutoCAD samt optimeret til førende VR-motorer.

Pris og tilgængelighed

Den nye serie af Workstations fra HP får tilmed en overkommelig pris og er målrettet professionelle brugere såsom arkitekter, animatorer, designere, undervisere mm.

  • HP Z2 Mini Workstation forventes at være tilgængelig i august til priser fra 5799 kr.
  • HP Z2 Small Form Factor Workstation forventes at være tilgængelig i august til priser fra 5699 kr.
  • HP Z2 Tower Workstation forventes at være tilgængelig i august til priser fra 5899 kr.
  • HP EliteDesk 800 Workstation Edition er allerede tilgængelig til en priser fra 5299 kr.
Udover den lille HP Z2 Mini, lancerer HP samtidig HP Z2 Small Form Factor samt den større HP EliteDesk 800 Workstation Edition og HP Z2 Tower.Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere