Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Her er den perfekte printer til studiet

Det behøver ikke at koste en formue at kunne printe, scanne eller kopiere selv. Epson har med WorkForce WF-2865DWF skabt en alt-i-en-printer, der for under 1000 kroner har alle de funktioner, man kan ønske sig til studiet.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det behøver ikke at koste en formue at kunne printe, scanne eller kopiere selv. Epson har med WorkForce WF-2865DWF skabt en alt-i-en-printer, der for under 1000 kroner har alle de funktioner, man kan ønske sig til studiet. Vi giver dig mulighed for at vinde printeren

WorkForce WF-2865DWF klarer både almindelige udprintjobs samt fotoprint i flot kvalitet, og det er hurtigt og nemt både at kopiere og scanne samt printe direkte fra mobilen.
 
I anmeldelsen i Alt om DATA konkluderede redaktionen da også: “Det er vildt, at printeren ikke koster mere, når man ser på, hvad den tilbyder af funktioner, og hvilken printkvalitet den er i stand til. Du får således utroligt meget for pengene”.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere