Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

OnePlus klar med vildt billige hovedtelefoner til USB C-porten

OnePlus løfter sløret for næste generation af Bullets-hovedtelefoner, skabt til den nye OnePlus 6T og andre Androids der ikke har gammeldags stik til hovedtelefoner. Prisen er under 200 kroner.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Når OnePlus’ næste telefon udkommer i løbet af efteråret bliver det sammen med hovedtelefonerne Type C- Bullets, der er en ny opdateret version af de anmelderroste in-ear hovedtelefoner, Bullets V2. OnePlus 6T, som det forventes at telefonen kommer til at hedde vil ikke have gammels stik til hovedtelefoner, men USB C stikket i de nye Bullets vil gøre det muligt at tilkoble dem i ladestikket. 

Holdbare hørebøffer

De nye hovedtelefoner Type-C Bullets er en videreudvikling af designet og lydkvaliteten fra Bullets V2. Ligesom sine forgængere kommer Type-C bullets i et metaldesign, og ingen detaljer er overladt til tilfældighederne. OnePlus har eksempelvis tilføjet aramid-fiber i ledningen, hvilket gør den meget mere stærk og holdbar.

Type-C Bullets byder også på en markant forbedret lydkvalitet. Musikken lyder præcis, som den skal takket været en indbygget high-end DAC (Digital/Analog Converter) fra virksomheden Ciruss Logic. Hovedtelefonerne har en højere dynamisk rækkevidde samt højere signal-to-noise ratio, hvilket giver en overlegen lydkvalitet.

Fungerer med de fleste nye Androids

Type-C Bullets er kompatible med enhver Type-C indgang og kommer for alvor til sin ret i en OnePlus-enhed, hvor brugerne blandt andet kan justere på lydkonfigurationen for en mere skræddersyet lyd. 

OnePlus’ Type-C Bullets kommer til at koste 169 kroner og vil kunne købes online på oneplus.com/dk.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere