Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Lækker labelprinter til kontoret

Brothers bærbare P-Touch CUBE labelprinter til hjemmet har fået en storebror rettet mod kontorfolk.

Af Mette Eklund Andersen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Brothers bærbare P-Touch CUBE labelprinter til hjemmet har fået en storebror rettet mod kontorfolk

Elegance er ikke det første ord, der popper op i hjernen, når man hører ordet labelprinter, men med Brothers CUBE viste firmaet, at labelprintere godt kan være både praktiske, trådløse og særdeles elegante. Vi var i hvert fald begejstret for den ordensskabende sag, og nu har firmaet lanceret en storebror, nemlig P-touch CUBE Plus, der er rettet mod kontorfolket.

Trådløs og elegant

Ligesom sin lillebror er Plus-modellen elegant og minimalistisk i sit udtryk samt er trådløs via Bluetooth og har et indbygget batteri, så du kan tage den med rundt på kontoret, lageret osv. Dog kan den nye CUBE Plus udskrive dobbelt så brede labels på 24 mm., og samtidig kan flere brugere deles om samme labelprinter.

Du kan skræddersy firmaets labels via Brothers gratis P-touch Editor software til Windows eller Mac samt via en app på din smartphone eller tablet (både iOS og Android). I softwaren kan du vælge diverse skrifttyper, logoer, billeder, symboler osv. Herefter kan du printe via Bluetooth eller et USB-kabel.

Brothers add-in til Microsoft Office til at udskrive label designs direkte fra Word, Excel og Outlook.

Brother har tilmed udviklet et label add-in til Microsoft Office på Windows, så det er muligt at printe labels direkte fra Word, Excel eller Outlook.

Brother P-touch CUBE Plus skulle være klar på hylderne nu til en pris på 999 kr.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere