Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Fire kameraer i Samsungs nye smartphone

Den nye Galaxy A9 har ikke mindre end fire kameraer på bagsiden. Det giver et væld af muligheder for at få gode skud i kassen.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det er ikke længere Huawei, der holder rekorden i fleste kameraer på en smartphone. Med den nye A9, som Samsung netop har afsløret på et pressemøde i Milano, er der ikke mindre end fem kameraer.

Fire af dem sidder på bagsiden og sørger for at brugeren har en imponerende række af muligheder for at gode skud i kassen.

- Hovedkamera: 24MP AF, F1.7
- Tele: 2X optical zoom, 10MP AF, F2.4
- Ultravidvinkel : 120°, 8MP, F2.4
- Dybde : 5MP, F2.2

Således kan du komme tæt på med 2x optisk zoom, fange landskaber i bredformat, lave lækre bokeh-baggrunde og få klare billeder selv i mørke omgivelser takket være den store blænde i hovedkameraet.

Der er desuden AI-baseret Scene Optimizer, som ved at genkende objekter og scenarier optimerer billedindstillingerne til motivet.

På fronten er der 24MP kamer med F2.0 blænde.

Stor skærm og masser af batteri

Mobilen er skabt i let glasdesign og har en stor 6.3” Full HD+ Super AMOLED skærm. Den byder desuden på Octa Core processor (2.2GHz Quad + 1.8GHz Quad) samt op til 6 GB ram og 128 GB lager (kan udvides op til 521 GB). Der er også et stort batteri på 3.800 mAh med turboopladning.

Samsung Galaxy A9 er ude i november i tre farver, Caviar Black, Lemonade Blue and Bubblegum Pink. Prisen er 4.499 kroner.

Samsung Galaxy A9. Vi fik lov at smugkigge på Samsung Galaxy A9 i Milano.IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Seniorudviklere med lyst til faglige udfordringer

Unik System Design A/S

Driftskonsulent for Hostingcenter

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Erfaren teamleder til årsopgørelsen

Dansk Sygeplejeråd

IT-teknisk medarbejder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere