Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test:: AOC AGon AG251FZ

Takket være fraværet af G-Sync har denne skærm en imponerende lav pris. Den ligger stadig over 144 Hz-skærme, men her får man mere for pengene, når man satser på den hurtigere refreshrate.

Af Torben Okholm, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Til at begynde med får man flottere design og bedre samlekvalitet end billigere gamingskærme. Den solide stander er af metal og har en række justeringsmuligheder, og selve skærmen virker meget solid. Bærehåndtaget er også en god detalje.

Der er adskillige ekstra lækkerier. På siden af skærmen er der et par USB 3.0-porte, stik til hovedtelefoner og mikrofon, og man kan slå en holder til hovedtelefoner ned. Bagpå er der yderligere to USB 3.0-porte, to HDMI-porte og en DisplayPort. Man får til al overflod også et par højttalere.

I tilgift leverer skærmen også en fin ydelse. Hvis man kombinerer denne skærm med et AMD-grafik-kort, der giver mulighed for Freesync, får man en glat og responsiv gamingoplevelse. Billedkvaliteten er også fortræffelig. Kontrasten er en anelse i underkanten, men bortset fra det er den på niveau med de andre skærme i testen. Kombinationen af pris, ekstrafunktioner og en glimrende samlekvalitet gør denne skærm til en meget fristende mulighed.