Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: SkyPAD Glas 2.0: Næste generations musemåtte i glas

Tilbage i 2017 lancerede et dansk firma en fornyelse af en gammel gamer-kending – nemlig en musemåtte af glas. Det danskudviklede produkt SkyPAD er skabt af tempereret glas, og da vi prøvede originalversionen for to år siden, var vi imponerede over præcisionen, som den hulmønstrede overflade gav.

Af Mette Eklund, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Nu er SkyPAD kommet i en version 2.0 – atter med det holdbare tempererede glas, men med en ny glat slibning, der skulle overflødiggøre anvendelsen af teflon-tape på den gamle version (teflon-tape medfulgte den gamle måtte til brug, hvis din mus var slidt).

Nem at gøre ren

Som forgængeren er glasmåtten utrolig nem at vedligeholde og gøre rent, og som det vigtigste giver den en god præcision i spil og almindelig brug. Derudover skulle den som forgængeren være næsten umulig at slide op. Størrelsen er ændret i den nye version, og den er blevet 5 cm længere og 5 cm bredere, mens der er skåret i højden – en kærkommen tilføjelse. Den nye model findes desuden i fire farver.

Den eneste ulempe – som forgængeren – er, at sandkorn og støv på en glas-musemåtte ikke er en rar kombination. Et rigtigt godt gamerkøb til prisen.