Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nye Fujitsu-laptops er skabt til hjemmearbejde

Den nye generation af Lifebooks er skræddersyet til den moderne hjemmearbejdsplads.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Under corona-pandemien er hjemmearbejde blevet den nye standard, og det stiller tilsvarende nye krav til medarbejdernes bærbare løsninger. Den nye clamshell-flagskibsmodel Lifebook U9311 og den konvertible Lifebook U9311X har begge en skærmstørrelse på 13.3 tommer og vejer flere hundrede gram mindre end selv førende tablets med aftageligt tastatur. Begge notebooks kører på Windows 10 Professional.

Smukt arbejdsredskab

Lifebook U9311 er på en og samme tid mere galant og mere robust end nogensinde. Den mest iøjnefaldende visuelle forbedring er den smalle ramme, der næsten kører skærmen helt ud til kant. Kombineret med den ultratynde skærm og en let vægt på kun 885 gram er den ideel til medarbejderen på farten. Samtidig er kabinettet af magnesium, hvilket sikrer, at notebooken er robust nok til at blive båret rundt i tasken. Og glemmer man opladeren, er det intet problem, for den nye Lifebook-generation har et markant forbedret batteri, der holder hele dagen. Begge modeller har et firecellet batteri, der sikrer den ekstra høje batterilevetid. U9311X er desuden ekstra fleksibel og kan foldes sammen til en tablet med touchskærm.

Fujitsu Lifebook U9311X. Fujitsu Lifebook U9311X.

Skabt til videomøder

Det indbyggede HD-kamera sikrer skarpe billeder under videokald, men kan også dækkes til med den nye mekaniske lukkefunktion. Desuden er lyden optimeret med den patenterede Dirac-frekvens samt impulsresponskorrektion og volumenforstærkende teknologier. Og som noget helt nyt kommer U9311 med 5G, hvilket sikrer den hurtigste dataforbindelse.

Optimal sikkerhed

Begge modeller er sikkerhedsoptimeret med Fujitsus kontaktfrie, biometriske PalmSecure-godkendelse, hvilket skaber det højeste sikkerhedsniveau sammenlignet med andre integrerede biometriske godkendelsesløsninger.

Samtidig har de et såkaldt Intel Hardware Shield, som eksklusivt er tilgængelig på Intel vPro-platformen.

“De nye LIFEBOOK-modeller er skræddersyet til den nye virkelighed. Ganske enkelt. Vi har fokuseret på at skabe løsninger, der imødekommer de nye krav til sikkerhed og hastighed, som vi har set under coronapandemien, hvor hjemmearbejde er blevet hverdag – uanset om man foretrækker at arbejde med sin notebook som clamshell, tablet eller docked,” siger Frederik Gerval, salgschef hos Fujitsu Danmark.

De nye LIFEBOOK-modeller er allerede nu tilgængelige på markedet.

Fujitsu Lifebook U9311X. Fujitsu Lifebook U9311X.Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere