Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Smart lyd til træningen

Philips er klar med fire nye, trådløse sportshovedtelefoner, hvor pasform, komfort, god lyd, trafiksikkerhed og hygiejne er i fokus.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

I Philips' 2021-sortimentet inden for sportshovedtelefoner der ikke mindre end fire modeller.

Flagskibet er A7306 True Wireless, der med en god pasform skal sikre, at du ikke forstyrres af lyd udefra og kan nyde musikken, som leveres af en stor 9 mm højtaler.

A7306 har seks timers batterilevetid, og du kan oplade yderligere 18 timer fra etuiet. 15 minutters opladning giver én times musik.

Du kan også registrere din hjerterytme via A7306’s overvågningssystem, som er kompatibelt med de fleste, populære fitness-apps på markedet.

A7306 har lang levetid og holdbarhed, da den er vandtæt, støvtæt og svedtæt. De kan blive rengjort på blot 20 sekunder af det automatiske UV-lys, som er indbygget i etuiet, du transporterer den i.

Som en ekstra sikkerhed, når du motionerer i trafik, kan du med en enkelt tryk få lyden omkring dig lukket ind.

Philips A7306 Sports True Wireless kommer på markedet i 2. kvartal til en pris på 1.499 kr.

Lyd gennem knoglerne

Modsat den traditionelle hovedtelefon med højtaler, så bruger den trådløse A6606 knogle-vibrationsteknologi: Den udnytter knoglernes naturlige lydledende egenskaber til at sende lydvibrationerne via brugerens kindben til øret. Resultatet er, at du hører musik i høj kvalitet – samtidig med at ørerne kan følge med i eksempelvis trafikken omkring dig. God musik. God sikkerhed.

A6606 har neckband i letvægtstitanium i en forstærket udgave, som også kan benyttes under en cykelhjelm. Som en ekstra sikkerhed er der kraftigt LED-lys, som kan styres fra Philips’ Headphones App.

Philips A6606 kommer på markedet i 2. kvartal til 1.399 kr.

Prisvenlig og robust

Philips A4216 er en trådløs, on-ear sportshovedtelefon til alle former for aktivitet; ikke mindst med en robusthed, der passer til udendørs-aktiviteter: on-ear-kopperne lukker lyden fra omgivelserne ude, og de store 40 mm højtalere skal levere en fremragende og detaljeret lyd med en god basgengivelse.

A4216 er ergonomisk designet med ekstra komfort i form af skumpuder, der tilpasser sig og en speciel, kølende gelé – alt sammen beklædt med stof, som kan tages af og vaskes, så hygiejnen er i top.

Spilletiden er op til 25 timer, og der følger en hurtigoplader med.

Philips A4216 kommer på markedet i 2. kvartal til 599 kr.

Simpel budget-model

Philips A3206 giver dig en kombination af ydelse, komfort og sikkerhed. De ultralette ørepropper er vandtætte, fungerer med Google og Siri, samt giver op til ti timers spilletid.

Du kan skifte mellem tre vingespidser og tre ørekroge, så de passer til dig. Og som ekstra sikkerhed, når du bevæger dig udendørs når mørket sænker sig, så er der et lysreflekterende, Kevlar-forstærket kabel.

Philips A3206 kommer på markedet i løbet af 2. kvartal til 449 kr.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere