Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Huawei lancerer billige earbuds med stærkt batteri og aktiv støjreduktion

FreeBuds 4i har lang batterilevetid og aktiv støjreduktion, men koster kun 749 kroner.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Vi var ret begejstrede for forgængeren FreeBuds 3i, der ikke bare lyder fint og sidder godt i ørene, men også giver aktiv støjreduktion til uhørt lav pris (læs vores test af Freebuds 3i her).

Alt det samme kan som udgangspunkt siges om efterfølgeren, FreeBuds 4i, der dog også byder på et par opgraderinger, så de på visse punkter, når sig de dyrere Freebuds Pro i funktionalitet.

Bedre batteri og større lyd

Blandt andet batterilevetid er blevet bedre.  Når støjreduktionen er slået fra, kan du nyde op til 10 timers kontinuerlig musikafspilning eller 6,5 timers taleopkald. Med støjreduktion vil det være henholdsvis 7,5 timer og 5,5 timer. Æsken giver op til 22 timers musikafspilning eller 14 timers taleopkald. Efter kun 10 minutter i opladeren får man 4 timers afspilning.

Lyden leveres af store 10 mm dynamiske drivere, der skal give dybere bas end forgængeren. De trådløse ørepropper bruger også "PEEK+PU" polymer kompositmembran teknologi. Det skal gøre lyden højere og mere fleksibel, på samme tid som det fremhæver flere detaljer i lydbilledet. Specielt popmusik skal de være velegnede til. Holdet bag lydteknologien har kombineret forskellige instrumenter, rytmer og stemmestil i test for at kunne indstille lydkvaliteten, så den passer til popmusikkens frekvens.

Freebuds 4i har desuden en lav latency på kun 186 ms, så de egner sig fint til gaming.

Du kan kontrollere musikafspilning, taleopkald og støjreduktion med berøring. Hurtig parring er også understøttet, når du bruger FreeBuds 4i med Huawei-smartphones, der kører EMUI 10.0. Du får en pop-op notifikation på din mobil, når du åbner opladeetuiet, så du nemt kan forbinde dem. Når de er parret vises batteristatus på øretelefonerne og opladeetui på mobilen. FreeBuds 4i er også kompatibel med Android og iOS.

Avanceret støjreduktion

For at reducere forstyrrelser fra omgivelserne og forbedre opkaldskvaliteten anvender FreeBuds 4i en stråleformsteknologi, der gør det muligt for mikrofonerne at optage brugerens stemme nøjagtigt samt et dual-mic-system med slit-duct-design, som effektivt reducere vindstøj, og AI-støjreduktionsteknologien, der filtrerer ekstra støj fra.

Algoritmen bag støjreduktionen er tænkt til typisk larmende scenarier som f.eks. et travlt indkøbscenter, rejsen i offentlig transport, en togstation, kontoret eller menneskelig stemmer. FreeBuds 4i har også Opmærksomhed-tilstand, der giver brugerne mulighed for at høre omgivelserne uden at tage høretelefonerne ud af ørene. Ved blot at trykke og holde på øretelefonen skifter FreeBuds 4i mellem Opmærksomhed-tilstand og Aktiv Støjreduktions-tilstand.

Huawei FreeBuds 4i kommer i handlen den 5. april med en pris på kun 749 kroner. De fås i farverne Ceramic White og Carbon Black.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere