Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Så er det ude! Her er OnePlus' nye ur

OnePlus Watch er et smartwatch der lægger vægt på stil, brugervenlighed og lang batterilevetid. Det er ikke så avanceret som nogle af konkurrenterne, men prisen bliver formentlig heller ikke så høj.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det var ikke kun nye mobiler, der blev præsenteret på OnePlus' pressemøde i går. Producenten meldte sig også med et produkt i en kategori som er helt ny for OnePlus. Et ur.

Bag det ikke synderligt opfindsomme navn OnePlus Watch finder man et ur, der er først og fremmest er skabt med stil, brugervenlig og batteritid i fokus.

OnePlus Watch har ikke adgang til eksterne apps, men gør det muligt at se og svare på meddelelser, foretage og besvare opkald, afspille musik og tage fotos.

Uret leveres med 4 GB lagerplads (2 GB til faktisk brug), som kan anvende til musik, og det er kompatibelt med de fleste Bluetooth-høretelefoner.

OnePlus Watch kan også forbindes med OnePlus TV og fungere som en smart fjernbetjening, der kan justere lydstyrken ved opkald eller slukke for fjernsynet, når det registrerer, at brugeren er faldet i søvn.

Kvalitetsdesign

OnePlus Watch er produceret i samme kvalitet som OnePlus’ smartphones. Det runde design minder om et traditionelt armbåndsur med en glat bue på siden af kassen, der er håndpoleret med mere end 20 behandlinger. Den 46 mm urskive er i rustfrit stål med 2,5D buet glas og et strålende blankt CD-mønster på rammen.

OnePlus Watch har en støv- og vandafvisende klassificering på 5ATM + IP68 . Derudover kommer det med over 110 træningsprogrammer, inklusiv automatisk tracking af gang og løb, og uret holder styr på selv de mest intense træningsprogrammer.

OnePlus Watch kan måle puls, afstand, kalorier, hastighed og SWOLF-effektivitet for svømmere. Med en indbygget GPS sporer OnePlus Watch al aktivitet nøjagtigt, selv når telefonen ikke er ved siden af brugeren. Uret tilbyder også overvågning af iltmætning i blodet, stressovervågning, vejrtrækningsøvelser, pulsalarmer og påmindelser, der alt sammen let håndteres i OnePlus Health-appen.

Som supplement til den minimalistiske æstetik i den almindelige udgave af OnePlus Watch er OnePlus Watch Cobalt Limited Edition et premium design, udarbejdet i materialer, der traditionelt kun findes på luksusure. Urkassen er fremstillet af koboltlegering, et allergivenligt materiale, der er dobbelt så hårdt og mere robust end traditionelt rustfrit stål.

OnePlus Watch får strøm til en hel dag på kun fem minutter i opladeren eller en uges strøm på kun 20 minutter. Det indbyggede 402 mAh batteri rummer strøm til to ugers moderat brug samt og en uges strøm til de mest aktive brugere.

Hvad mon det koster?

Desværre er prisen ikke meldt ud endnu. Dansk pris og tilgængelighed på OnePlus Watch vil blive frigivet om 1-2 uger. Det bliver interessant at se, hvad den lander på. OnePlus er kendt for stærke priser, så vi regner med at det også vil gælde uret. Vi gætter på lidt over 2.000 kroner. Er det helt hen i vejret? Skriv gerne dit eget gæt i kommentarfelter herunder ...

Uret blev lanceret sammen med den nye topmobil OnePlus 9 Pro, som vi allerede har testet. Læs anmeldelsen herunder:

https://www.altomdata.dk/oneplus-9-pro-test-er-oneplus-den-nye-kamerakonge/
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere