Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Ny tv-lydbar er blot 30 centimeter lang

LG’s nye, kompakte lydbar Eclair leverer Dolby Atmos-lyd. For at få bund i lydgengivelsen medfølger der en subwoofer.

Af Natasja Broström, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Hvis du er på udkig efter en lydbar, der fylder mindst muligt, kunne LG’s nye Eclair være et bud. Trods et meget kompakt format får du ifølge LG hverken flad lyd eller mangel på muligheder, hvis du satser på Eclair. Tværtimod er enheden på under 30 centimeter i stand til at levere lyd med Dolby Atmos og DTS plus, og den har understøttelse af 4K-pass-through.

Modellen måler helt præcist 29,6 x 5,99 x 12,6 centimeter, hvilket er en tredjedel af størrelsen på LG’s tidligere mindste lydbar med tilsvarende specifikationer. Den medfølgende subwoofer leverer kraftfuld bas med minimal vibration, lyder det fra LG. Altså sandsynligvis ingen forstyrrelse af naboerne.

Analyserer lydindholdet

Tilslutning med eARC (enhanced audio return channel) betyder færre kabler og tabsfri overførsel af 5.1-, 7.1-lyd samt Dolby Atmos og DTS:X på kompatible fjernsyn.

LG Eclair Lydbar og subwoofer fås i sort eller som her i hvid. Det er subwooferen nederst til venstre.

Lydbaren benytter LG AI Sound Pro til at analysere det indhold, der spilles, og anvender derefter automatisk den mest optimale lydindstilling – fra film til nyheder.

Dybere nuancer

Eclair bygger på Meridian Audios lydteknologi – det gælder både lydbar og subwoofer.

Ejere af LG’s fjernsyn fra 2021 kan også drage nytte af TV Sound Mode Share, der skulle kombinere fordelene ved LG’s nyeste AI-processorer og teknologien AI Sound Pro og dermed sikre dybere nuancer og flere detaljer.

Enheden fungerer ifølge LG – måske ikke så overraskende – lige godt, om du vil høre musik eller se film. Dermed dog ikke sagt, at det er den ideelle højttaler til rene musikoplevelser.

Den diskrete lydbar er iklædt et jerseystof i klassisk sort eller hvid, som LG vurderer, passer ind i alle typer af moderne indretninger.

Eclair-sættet får en pris på omkring 5000 kroner og kommer på markedet til september.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere