Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Vilde specs til fornuftig pris: Her er Asus' nye Zenbook 14X

Zenbook 14X er en 14-tommer tynd og let laptop med 2.8K-opløsning i en hurtig 90hz OLED skærm.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Vi var enormt begejstrede for Zenbook UX325E, da vi testede den for nylig.

Zenbook 14X OLED bygger videre på nogle af de samme features, men giver den et nøk op på mange områder.

Her får du en lysstærk 2.8K (2880x1800) OLED HDR NanoEdge-skærm, der skal være i stand til at levere utrolig realistiske billeder med dybe sorte og et 1.000.000 til 1 kontrastforhold.

Skærmen er Pantone-valideret og har 100 procent DCI-P3-farverum i biografkvalitet, så det matcher med industristandardens farvenøjagtighed og så brugeren kan opleve rene, levende og præcise farver i deres indhold.

Skærmen er også TÜV-certificeret til lave blåt lysniveauer. Det nye 16:10 formatforhold med dets 92 procent skærm-til-krop-forhold giver et udvidet visuelt arbejdsområde, hvilket reducerer behovet for at scrolle så meget. Derudover har de nye Oled HDR-paneler 90 Hz opdateringshastighed, som giver en smidig oplevelse.

Den kraftfulde 11. generations Intel Core -processor suppleres med Asus Intelligent Performance Technology (AIPT) for maksimal ydelse. Intel WiFi 6-forbindelse forbedres med Asus WiFi Master Premium-teknologi, som inkluderer Asus WiFi-stabilisator til reduceret interferens og Asus WiFi SmartConnect til problemfri forbindelser.

De nyeste forbindelser

Zenbook 14X OLED har et nyt slankt design, men det 15,9 mm tynde chassis beholder sit fulde udbud af I/O-porte.

Dette inkluderer en USB Type-A-port, to USB-C Thunderbolt 4-porte, en standard HDMI-port, et microSD-kort slot og et 3.5mm kombineret lydstik.

Zenbook 14X OLED er også bygget til at holde og passerer den amerikanske militære standard for pålidelighed og holdbarhed (MIL-STD-810H)

Der er desuden fingeraftrykssensor på tænd/sluk-knappen til hurtig login og den digitale Asus NumberPad 2.0 for nem dataindtastning.

ASUS Zenbook 14X OLED (UX5401) kan købes nu, hos udvalgte forhandlere med en vejl. startpris på: 9999 kr.

Produktbilleder og tekniske specifikationer kan findes som vedhæftede filer.

Læs mere på produkthjemmesiden:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere