Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Få højere lydkvalitet til dine onlinemøder – Jabra opgraderer headset

Lydkvaliteten får et løft med det nye Jabra Evolve2 75-headset, der er særlig udviklet til brug under fjernmøder derhjemme eller på kontoret.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Hjemmearbejde er det store mantra lige nu. Mere eller mindre relevante produkter lanceres under denne etiket. Det gælder også det nye headset Jabra Evolve2 75, der helt klart falder i den relevante kategori. For selvfølgelig skal du have et kvalitetsheadset til dine onlinemøder, hvad enten de foregår derhjemme eller på arbejdspladsen.

Og hvad byder det nye headset så på? Jabra Evolve2 75 er det første af Jabras Evolve-headsets, der har fuldt justerbar Jabra Advanced Active Noise Cancellation (ANC), der gør, at du selv kan vælge, hvor meget (eller hvor lidt) af lyden fra omgivelserne, du ønsker at høre.

En ”hearthrough”-knap giver dig mulighed for, når det passer dig, at vende tilbage til de lyde, der omgiver dig, uden du behøver at tage headsettet af.

Personlige indstillinger i appen

Indstillinger som MySound (brug Sound+-mobilappen), der kan indstilles af brugeren selv, optimerer musikken, så den passer til ens personlige høreprofil, og justeringen af Equalizer, som ligeledes er tilgængelig i Sound+-appen samt Jabra Direct på mobiler og pc’er, skulle ifølge Jabra gøre Evolve2 75 ideelt til skiftende behov.

Mikrofonens boomarm, der både kan gøres lydløs og håndtere autosvar, er 33 procent kortere end på det tidligere Evolve 75-design, hvilket giver brugeren større fleksibilitet og bedre lyd, forklares det.

Boomarmen udelukker lyde fra omgivelserne i både åbne kontorer og på andre støjende og travle steder. Man kan også nemt vippe boomarmen væk, så headsettet bliver mere diskret, hvis man vil bruge det til opkald på farten, men stadig har behov for samtale af høj kvalitet.

Headsettets 8-mikrofon-teknologi arbejder sammen med Jabras triple chipset-algoritme, så det endnu mere præcist kan skelne mellem stemme og støj og sikre samtaler med den bedst tænkelige lyd, forklarer Jabra.

Evolve2 75 har også "Busylight", der er synligt i en 360 graders vinkel, til de tidspunkter, hvor der er behov for 100 procents koncentration.

Indsamler data til it-afdelingen

Headsettet kan også opsamle data, så it-afdelingen kan træffe beslutninger på et mere velinformeret grundlag og identificere udfordringer, før de bliver til egentlige problemer.

Jabra Xpress-softwaren gør det endvidere muligt at følge udrulningen af headsets, opdatere firmware og håndtere indstillinger på afstand.

”Vores mål med samtlige nye produkter i Evolve-serien er ikke bare at udviklet et nyt headset, men at sætte en helt ny standard. Derfor kigger vi på alle aspekter af produktet, når vi udvikler det, så vi ender ud med den bedst tænkelige lydoplevelse. Med en kombination af vores banebrydende nye Dual-Foam teknologi, en forbedret hovedbøjle og et revolutionerende nyt design, hvor komforten er i højsædet, leverer Jabra Evolve2 75 en utrolig støjisolering og komfort, der over hele linjen giver en forbedret lydoplevelse, som føles lige så god, som den lyder,” siger Holger Reisinger, SVP for Enterprise Solutions hos Jabra.

Her er Jabras egen liste over egenskaber og specifikationer i udpluk

• 26 % mere støjreduktion end i Evolve 75 grundet justerbar Jabra Advanced ANC, dedikeret chipset og Jabras nye Dual-Foam teknologi.
• Premium Open Office mikrofon med 33 % kortere boomarm end Evolve 75 – boomarmen kan desuden gemmes væk.
• 8-mikrofon-teknologi.
• Høj lydkvalitet selv når boomarmen er vippet tilbage i "discreet mode", eller når den er helt nede i "performance mode" – optimeret til et fleksibelt arbejdsliv.
• Certificeret til alle større UC-platforme.
• Op til 30 meters trådløs rækkevidde.
• Forbind to enheder med "dual connectivity".
• Dedikeret Teams-knap på MS Teams-varianten.
• Integreret 360 graders busylight.
• Op til 36 timers Music Time, 24 timers taletid uden ANC og Busylight, 33 % mere taletid end Evolve 75.
• Kraftfuld musikoplevelse med 40mm højtalere og AAA kodeks.
• Styring af enheden med Jabra Direct og Xpress.
• Personliggørelse med Jabra Sound+ og Jabra Direct.

Evolve2 75 vil være tilgængelig fra 15. oktober hos udvalgte forhandlere til en pris på 2448 kroner ekskl. moms.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere