Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Få helt styr på alle overvågningskameraer i virksomheden

Qnap lancerer nu QVR Center 2.0, som er en abonnementsbaseret overvågningsløsning, der muliggør styring på tværs af servere af alle QNAP-overvågningsløsninger.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Virksomheder med mange overvågningskameraer kan skabe sig et samlet overblik med den nye Qnap QVR Center 2.0-løsning.

Nyheden muliggør styring på tværs af servere af alle QNAP-overvågningsløsninger. Op til 256 servere kan administreres centralt med automatisk N+M failover for at reducere risikoen for tab af data.

QVR Center 2.0 tilbydes i tre forskellige abonnementsniveauer, så den passer til forskellige virksomheders ønsker om skalerbarhed og fleksibilitet.

Se friske priser på overvågningskameraer her.

”Efterhånden som virksomhederne ekspanderer, opstår efterspørgslen efter storstilet kameraovervågning. QVR Center er en overvågningsløsning, der giver virksomheder mulighed for nemt at overvåge og administrere alle overvågningsservere. Mange virksomheder, hvis aktiviteter er spredt over flere lokationer, såsom detailkæder og banker, bruger allerede QVR Center 1.2 til centralt at administrere deres digitale aktiver. QVR Center 2.0 udvider vores "forstå situationen nemt"-designkoncept til at omfatte flere kernefunktioner, hvilket gør det muligt for administratorer at overvåge og administrere live-view og optagede film via en enkelt grænseflade. QVR Center 2.0 gør det også muligt at konfigurere flere servere som failover-servere for at sikre næsten kontinuerlig optagelse,” siger Nina Yeh, som er product manager hos Qnap.

Administrer alt centralt

QVR Center muliggør cross-server administration af alle Qnap overvågningsløsninger, inklusive QVR Elite, QVR Pro og QVP serie NVR. QVR Center kan foruden at håndtere op til 256 servere administrere over 10.000 kameraer og er bagudkompatibel med ældre Qnap-overvågningsløsninger. Fra og med QVR Center 2.0 kan brugere også indstille adgangstilladelser for individuelle kameraer – i stedet for blot individuelle servere.

QVR Center har såkaldt failover-funktionalitet. Det betyder, at hvis en optageserver holder op med at fungere, så tildeler QVR Center automatisk optagedata og live-view-lager til en anden server, hvilket reducerer risikoen for tab af data.

Hvert QVR Center-abonnement inkluderer to indlejrede kanaler. Brugere, der har brug for at administrere flere QVR Center-servere, kan dog opskalere deres overvågningsmuligheder ved at købe en licens i Qnap Software Store.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere