Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

OnePlus tyvstarter Black Friday med gode tilbud fra i dag

Fra i dag byder OnePlus på stærke tilbud over hele linjen - blandt andet 1500 kr. i rabat på OnePlus 9 Pro og OnePlus 8T, op til 1125 kr. rabat på OnePlus 9 samt op til 975 kr. rabat på OnePlus Nord.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

OnePlus fejrer Black Friday-måneden på ultimativ vis ved at tilbyde deres bedste priser på produkter hidtil i 2021, udelukkende på oneplus.com. Tilbuddet, der starter den 29. oktober og gælder november ud, inkluderer ekstraordinær rabat med op til 1500 kr. på deres nyeste og mest avancerede flagskibsenhed 'OnePlus 9 Pro', der byder på en førsteklasses flagskibskameraoplevelse med systemet 'Hasselblad Camera for Mobile', såvel som ultra-premium telefonen OnePlus 8T. Ikke nok med det, er det lige så kraftfulde flagskib OnePlus 9 også stærkt nedsat med op til 1125 kr. i rabat, mens den populære mellemklasseenhed 'OnePlus Nord', der blev lanceret sidste år, kan fås til 975 kr. mindre end detailprisen.

Desuden er der 375 kr. i rabat at hente på OnePlus' nyeste og mest kraftfulde enhed i mellemklassekategorien OnePlus Nord 2 5G, der er udstyret med flere funktioner fra topmodellerne, og med banebrydende Al-teknologi. Tilbuddet er på 12GB+256GB-versionen af telefonen. OnePlus Nord CE 5G, der blev lanceret i juni i år og tilbyder den samme hurtige og smidige OnePlus-oplevelse til en overkommelig pris, er også nedsat med op til 375 kr.

Derudover kan OnePlus' første premium-earbuds med smart støjreduktion (ANC), OnePlus Buds Pro, fås med op til 75 kr. i rabat. Hvad angår OnePlus' andre lydenheder, såsom OnePlus Buds Z, er der op til 225 kr. i rabat, mens priserne på OnePlus Bullets Wireless Z er op til 187,5 kr. lavere.

Samtidigt tilbydes op til 150 kr. i rabat på OnePlus Watch, som er OnePlus' første wearable på det globale marked. Til sidst er der 50% på alt OnePlus-tilbehør, såsom OnePlus-rygsække, bæltetasker, T-shirts, flasker, etuier, skærmbeskyttere og andet udstyr.

Overblik over OnePlus' Black Friday tilbud 2021:

OnePlus 9 Pro - spar 1500 kr.
OnePlus 8T - spar 1500 kr.
OnePlus 9 - spar 1125 kr.
OnePlus Nord - spar 975 kr.
OnePlus Nord 2 5G - spar 375 kr.
OnePlus Nord CE 5G - spar 375 kr.
OnePlus Buds Pro - spar 75 kr.
OnePlus Buds Z - spar 225 kr.
OnePlus Bullets Wireless Z - spar 187,5 kr.
OnePlus Watch - spar 150 kr.
OnePlus tilbehør (fx OnePlus-rygsække, bæltetasker, T-shirts, flasker, etuier og skærmbeskyttere) - 50 pct. rabat på alt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere