Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nu er der spil på Netflix: Gratis for alle abonnenter

Det er ikke længere kun film og serier, du kan fordrive tiden med på Netflix. Tjenesten har nu også spil på menuen.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Fra i går eftermiddags har Netflix-brugere med en Android-enhed kunne klikke sig ind på et helt nyt menupunkt i Netflix-appen - "Spil".

Den populære streamingtjeneste har åbnet op for sit eget spilunivers. Der er adgang fem spil på nuværende tidspunkt: Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: Spillet, Shooting Hoops, Card Blast og Teeter Up. Men Netflix lover at der er meget mere på vej.

Direkte adgang fra appen

Det kræver blot et Netflix-abonnement at få adgang til spillene, som findes via den almindelige Netflix-app (kræver eventuelt en opdatering). Medlemmer med en Android-telefon vil kunne se en separat spillinje og spilfane, hvorfra man frit kan udvælge og downloade sit spil. Medlemmer med en Android-tablet vil kunne se en spillinje og have mulighed for at vælge spil fra rullemenuen med kategorier.

For at beskytte børn mod spillene er de ikke tilgængelige på profiler, der er indstillet til børn. Hvis du har indstillet en pinkode for at undgå, at børn får adgang til en voksenprofil, vil den samme pinkode være påkrævet for at logge ind på Netflix og få adgang til spillene på en enhed.

Nogle af spillene kræver internetforbindelse, andre kan spilles offline, så man har nogen underholdning til flyture og lignende.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere