Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nu kan LG-tv'er selv skifte til Filmmaker Mode

Med en ny opdatering har LG gjort deres tv'er i stand til automatisk at vælge Filmmaker Mode, når man ser kompatibelt indhold på Amazon Prime.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Filmmaker Mode er en billedtilstand skabt af UHD Alliance. En fælles standard for gengivelse af film, som anvendes på tværs af tv-producenter. Formålet er at give filmskaberne et homogeniseret sæt af parametre at arbejde efter, så alle, med et et tv der har Filmmaker Mode, kan få den optimale filmoplevelsen hjemme i stuerne.

Hidtil har man dog selv skulle aktivere billedtilstanden, når man har sat en film på, men sker det af sig selv. I hvert fald hvis man har et LG-tv - og du ser film på Amazon Prime.

Først med funktionen

Nu ny opdatering gør at Filmmaker Mode automatisk udløses, når man starter en film på Prime Video.

Det er første gang, at en TV-producent og en global streamingudbyder går sammen om at gøre det.

Opdateringen gælder for 4K og 8K UHD LG TV-modeller, der har webOS 5.0 og webOS 6.0.1.

Læs vores test af LGs seneste top-tv her:

https://www.altomdata.dk/lg-c1-test-billedet-blaeser-dig-bagover/
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere