Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Vildt billigt mobilabonnement - 29,5 kroner for 5 timers tale / 5 GB data

Duka giver halv pris på deres mobilabonnementer de første to måneder, og det betyder at du kommer helt ned under 30 kroner om måneden for det billigste.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Selvom Fullrate lukker ned, er der ikke forbi med de billige mobilabonnementer. Selskabet Duka er sikker garant for den slags med og det nyeste tiltag banker de prisen ned som aldrig før.

Det billigste abonnement lige nu er nede på 29,5 kroner om måneden. Her får du 5 timers tale og 5 GB data. Der er også fri adgang til FairyTell med et væld af børnebøger til streaming. Det er tænkt som et abonnement til børn eller dem med et beskedent forbrug.

Du kan dog fordoble datamængden og få fri tale om sms for to kroner mere om måneden.

Ingen binding

De ekstremt lave priser gælder dog ikke evigt. Der er tale om et tidsbegrænset tilbud. Du får halv pris de to første måneder, derefter betaler du fuld pris, men selv dér er vi nede i priser, som få konkurrenter kan hamle op med. Og så er der faktisk heller ikke noget oprettelsesgebyr eller nogen binding på abonnementet. Du kan frit skifte selskab igen, efter du har fået de to måneders rabat hos Duka.

At Duka gør sig stærkt på de billige abonnementer, resulterede i at de snuppede en af priserne i Samlinos store test af mobilabonnementer:

https://www.altomdata.dk/stor-test-her-er-de-fem-bedste-mobilabonnementer-i-2020/




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere