Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Drop papir og underskriv i skyen - ny Dropbox-tjeneste rykker ind i Danmark

HelloSign, som er en del af Dropbox, gør det nemt at underskrive juridisk bindende dokumenter digitalt. E-signatur-løsningen bliver nu tilgængelig på dansk og tilbyder nu også sikker dataopbevaring i Europa.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

HelloSign, en af verdens førende e-signatur-virksomheder, lancerer i dag på dansk og 20 andre sprog, så flere virksomheder verden over får adgang til en nem og sikker e-signaturløsning. Det gør det muligt for virksomheder at droppe papir og pen til fordel for en onlineløsning, som både sparer tid og gør det mere sikkert at underskrive dokumenter.

“De seneste måneders begivenheder har fremskyndet behovet for, at virksomheder over hele verden har den rigtige teknologi på plads. E-signatur-løsninger er blevet en forudsætning for virksomheder, der ønsker at digitalisere administrationen af deres forretningsaftaler fuldt ud,” siger Christopher Sander, Head of the Nordics hos Dropbox, og fortsætter:

"Danmark har vist stor appetit på at fremme digitaliseringen af processer og får topplacering i det nyligt lancerede Digital Economy and Society Index (DESI) 2020. Derfor er vi stolte af at annoncere lanceringen af vores HelloSign-produkt på dansk med lokal kundesupport, der gør e-signatur mere tilgængelig for danske virksomheder end nogensinde før. ”

HelloSign tilbyder udover en dansk platform også kundesupport på dansk. Med servicen er det muligt at centralisere dokumenter i Dropbox eller på andre datalagringsplatforme, ligesom det er muligt at synkronisere store mængder dokumenter til en foretrukken cloud-udbyder på én gang. HelloSign lancerer samtidig en app, der gør det nemt at opbygge, sende og administrere dokumenter, der skal underskrives.

HellogSign editor. HelloSign editor.

Digitale underskrifter øger konkurrence

Selvom mange danske virksomheder er langt fremme digitalt, er der fortsat et stort potentiale for at optimere processer med at underskrive dokumenter.

”Mange virksomhedsledere har indset, at konkurrenter, som har implementeret en komplet digital løsning til digitale transaktioner, har skåret tidsforbruget markant ned. Det anslås dog stadig, at mindre end 30 pct. af alle dokumentprocesser er fuldt ud digitale,” siger Jim Lundy, grundlægger, direktør og chefanalytiker hos Aragon Research og fortsætter:

”Det viser, at der stadig er stor mulighed for, at virksomheder kan opnå en konkurrencemæssig fordel ved at implementere løsninger som e-signaturer, der kan sætte fart på processerne og ikke mindst forbedre kundeoplevelsen.”

Tilbyder opbevaring af data i Europa

Som led i den globale lancering, introducerer HelloSign også muligheden for, at europæiske virksomheder kan opbevare deres data sikkert i Europa. E-signatur-virksomheden gør det på den måde muligt, at færdige, underskrevne dokumenter kan gemmes via datainfrastruktur i Tyskland med backup i Frankrig.

HelloSign lanceres på dansk og 20 andre sprog den 30. juni 2020. Nogle af HelloSigns services kræver et særligt abonnement. Læs mere om HelloSign her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere