Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Opgrader dit gamingheadset med prisstærkt lydkort

Med det prisvenlige Epos GSX 300 kan du forbedre lydkvaliteten i dit gaming-headset og få stor 7.1-surround sound, støjdæmpning og mange andre avancerede funktioner.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Er du glad for det gaming-headset du har i forvejen, men kunne tænke dig avancerede funktioner som surround sound, støjreduktion og optimering af stenmegengivelsen, så behøver du ikke købe et helt nyt headset.

Danske Epos er klar med GSX 300, et eksternt lydkort, der opgraderer gaming-lyden.

Bedre lyd og smarte funktioner

Hovedtelefonforstærkeren der er indbygget, skal være væsentlig bedre end den man finder i en almindelig pc. Der sker således et grundlæggende loft i lydkvaliteten.

Dertil er der mulighed for at skabe virtuel 7.1-surroundsound, tilføje digital lydbehandling, der kan tilpasses pr. spil samt dæmpe støjen omkring dig, så stemme går klart igennem, når du bruger headsettes mikrofon eller en ekstern.

Derudover tilbyder softwaren indstillinger for stemmeforbedring og kontrollerbare sidetoneniveauer, så du kan vælge din egen stemme til eller fra i headsettet.

Simpelt design

Det minimalistiske kabinet er forsynet med en lydstyrkeknap (synkroniseret med Windows 10's egne lydkontroller) og en "smart"-knap, der kan konfigureres til at skifte lyd-/gamingprofiler eller stereo-/surroundsound-indstillinger.

En LED-ring omkring lydstyrkeknappen angiver den valgte indstilling. Lydkortet tilkobles pc'en via USB.

Epos GSX 300 er tilgængelig nu på eposaudio.com/gaming til en vejledende pris på 79 euro, hvilket svarer til cirka 600 kroner.

https://www.altomdata.dk/epos-dansk-lydbrand-vil-erobre-det-globale-gamingmarked/
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere