Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Tag en mini SSD i lommen - 1 TB på 35 gram

Verbatim Store’n’Go Mini SSD vejer ikke mere end 35 gram men fås med op til 1 TB lagerplads.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Fysisk lagerplads behøver ikke fylde meget. Verbatims nye transportable SSD er lige til at lægge i lommen og vejer kun 35 gram, men den fås med kapacitet op til 1 TB.

Via USB3.2 Gen 1 forbindelsen kan Store’n’Go Mini SSD levere overførselshastigheder på op til 5Gbps. Der medfølger Micro-B til USB-A kabel og en USB-A til USB-C adapter.

Drevet er FAT32 formatteret, så det kan på både Windows og Mac. Har du filer over 4GB er der software med i pakken, som kan formattere drevet til HFS+ for Mac og NTFS for pc.

Indbygget backup

Nero Backup software er præinstalleret, så du har adgang til nem og automatisk backup. Der er også USB Rec&Play, som gør det muligt at bruge drevet som videooptager - med mulighed for at pause live-udsendelser - til tv'er, som understøtter USB-forbindelse.

Verbatim Store’n’Go Mini SSD koster 74,99 euro (cirka 560 kroner) for 512GB og 129,99 euro (cirka 970 kroner) for 1TB.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere