Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Ny stor streamingtjeneste - Paramount+ byder på masser af velkendte titler

Disney+ og de andre store streamingtjenester får nu øget konkurrence. Paramount+ rykker ind i Danmark med premium-indhold fra Showtime og CBS.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

ViacomCBS Networks Nordics sætter yderligere fart på sin streaming-satsning i Norden, når de i starten af 2021 udvider tjenesten Paramount+ og tilføjer en række nyt eksklusivt indhold fra Showtime og ViacomCBS’ øvrige underholdningskanaler.

Dermed samler ViacomCBS nu alt sit indhold i én streamingtjeneste under et af de mest kendte brands i Hollywood: Paramount+.

Paramount+ blev lanceret i 2017 med Danmark og Norden som de første markeder. Og det er altså nu blevet så stor en succes, at premiumversionen af streamingtjenesten bliver global og lanceres i Australien, Latinamerika og Norden i starten af 2021.

ViacomCBS har i dag også offentliggjort, at deres streamingtjeneste i USA, CBS All Access, også bliver rebrandet til Paramount+ i starten af 2021, så Paramount+ bliver et stort globalt streamingbrand.

”Vi er rigtig glade for at udvide Paramount+ i Norden og tilføje både nyt og premium-indhold til vores eksisterende streamingtjeneste, som er attraktivt for både forbrugere og partnere. Med udvidelsen bliver vi en markant spiller på det globale streaming-marked og kan fremover sikre endnu mere underholdning til nordiske seere i alle aldre,” siger direktør for ViacomCBS i Norden, Jesper Dahl.

Eksklusivt indhold og populære serier

Med udvidelsen af Paramount+ ligger der mere end 6.000 afsnit og film klar til streaming i løbet af 2021. Paramount+ bliver det eksklusive hjem for fremtidige Showtime-premierer, inklusiv dramaet First Ladies, hvor Oscar-, Emmy- og Tony-vinderen Viola Davis ud over at producere serien også spiller førstedamen Michelle Obama. Andre Showtime-premierer i 2021 er den længe ventede Halo, baseret på det populære computerspil af samme navn, samt American Rust og CBS All Access-serierne Guilty Party og The Harper House.

Paramount+ kommer også til at tilbyde originale serier, inklusive Lioness, instrueret af Taylor Sheridan og produceret af David Glasser og Jill Wagner, ligesom der er planer om en ny udgave af Behind the Music, produceret af Creature Films og MTV Studios.

Paramount+ har også bestilt The Offer, en serie baseret på Oscar-vinderen Al Ruddy’s ekstraordinære oplevelser med sit arbejde med The Godfather. Seriens ti episoder er skrevet og produceret af Michael Tolkin (Escape at Dannemora og The Player).

Danske og nordiske seere kan også fremover følge med i populære serier som Ray Donovan, The Affair, Dexter og The Good Fight sammen med en masse indhold fra ViacomCBS’ andre kanaler som Paramount Network, Comedy Central, MTV og Nickelodeon og samtidig få adgang til de nyeste film fra Paramount Pictures og velkendte filmklassikere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere