Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Tag skærmen med dig - AOC lancerer bærbar 15,6”-touchskærm

Den nye 16T2-skærm har Full HD-opløsning og kan tilsluttes en bærbar computer, desktop, server eller en smartphone via USB-C, DisplayPort eller Micro HDMI.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Den nye AOC 16T2 måler 39,6 cm og har en skærmstørrelse på 15,6 ”.

Takket være det indbyggede batteri på 8000 mAh kan 16T2 bruges på farten uden behov for en stikkontakt og kan sågar fungere som en powerbank og oplade en smartphone.

Et smart foldbart omslag til stående og liggende orientering, med en tykkelse på mindre end en centimeter, samt indbygget VESA-vægbeslag gør skærmen oplagt til mobile forretningsbrugere såvel som gamere, studerende, it-administratorer, små virksomheder, gør-det-selv-folk og lignende.

”Bærbare skærme er et af de hurtigst voksende teknologimarkeder i Europa, og hos AOC forstår vi behovet for sådanne praktiske produkter til hjemmet og kontoret, men vigtigst af alt til arbejde på farten. 16T2 er en perfekt, fleksibel løsning til alle, der sætter pris på mere skærmplads til deres arbejde eller underholdning - uanset hvor de er. ” udtaler Cesar Acosta, produktchef for touch-skærme og tilbehør hos AOC International Europe.

Tag din multiskærm med dig

Med tilføjelsen af 10-punkts touch-input (Windows 10-certificeret) ligner AOC 16T2 med sit slanke aluminiumsdesign en tablet. Men i modsætning til en tablet, som bliver forældet stykke elektronisk affald, når processor og operativsystem bliver gammelt, og som bliver langsom og inkompatibel, er 16T2 blot en bærbar skærm, der ikke begrænses af forældet teknologi. Dette gør 16T2 til en fremtidssikker investering mange år ud i fremtiden.

I pressemeddelelsen på den nye skærm nævner AOC en række brugsscenarier:

• Udvidelse af skærmarealet på en bærbar, imens du arbejder på farten
• Som noteværktøj til studerende
• Som et produktivitets-boost når du arbejder hjemmefra (især hvis du har lidt plads)
• Som en server-skærm
• Som en kiosk-skærm til selvbetjening i offentlige arealer
• Som en skærm til gør-det-selv-folk og ingeniører
• Som en mobil enhed til gaming og underholdning
• Som udvidet underholdningsskærm til en smartphone

AOC’s 16T2 kan købes til en vejledende pris på 2379 kr.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere