Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Telia: Apple sniger sig uden om Samsung i julens salgsræs

Hvem vandt mobilernes juleræs? Hos Telia strøg iPhone 13 til tops på en hitliste, som domineres af Apple og Samsung.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Apple besejrer i år Samsung på toplisten over de mobiltelefoner, som danskerne købte i december – hvoraf mange sikkert er endt under juletræet. Sådan ser det i hvert fald ud på Telias top-10-liste.

Samsung har dog ingen grund til at være ked af det. For teleselskabets top-10 rummer kun Samsung- og Apple-mobiltelefoner. Og på andenpladsen ligger Samsung Galaxy S21.

De følgende pladser

Apple iPhone 13 Pro og 13 Pro Max ligger på henholdsvis en tredje- og fjerdeplads efterfulgt af Samsungs Galaxy S20 FE.

Apples iPhone 11 er ny på listen i forhold til tidligere måneder og ligger som nummer seks. Apple og Samsung deler de næste fire pladser og Samsungs Galaxy A22 smutter ind på listens tiendeplads.

Også en genbrugstop

Telia giver kunderne mulighed for at aflevere brugte mobiltelefoner for på den måde at opnå rabatter ved køb af nyt udstyr. Telia Recycle hedder programmet.

Også her har Telia sammensat en liste med de fem mobiltelefoner, kunderne hyppigst aflverer. HTC's Sensation XE lå i spidsen i december. Herefter kom Apples iPhone 11, iPhone XR som nummer tre, Samsungs Galaxy A5 som nummer fire og iPhone 8 som nummer fem.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere