Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Telia: Apple sniger sig uden om Samsung i julens salgsræs

Hvem vandt mobilernes juleræs? Hos Telia strøg iPhone 13 til tops på en hitliste, som domineres af Apple og Samsung.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Apple besejrer i år Samsung på toplisten over de mobiltelefoner, som danskerne købte i december – hvoraf mange sikkert er endt under juletræet. Sådan ser det i hvert fald ud på Telias top-10-liste.

Samsung har dog ingen grund til at være ked af det. For teleselskabets top-10 rummer kun Samsung- og Apple-mobiltelefoner. Og på andenpladsen ligger Samsung Galaxy S21.

De følgende pladser

Apple iPhone 13 Pro og 13 Pro Max ligger på henholdsvis en tredje- og fjerdeplads efterfulgt af Samsungs Galaxy S20 FE.

Apples iPhone 11 er ny på listen i forhold til tidligere måneder og ligger som nummer seks. Apple og Samsung deler de næste fire pladser og Samsungs Galaxy A22 smutter ind på listens tiendeplads.

Også en genbrugstop

Telia giver kunderne mulighed for at aflevere brugte mobiltelefoner for på den måde at opnå rabatter ved køb af nyt udstyr. Telia Recycle hedder programmet.

Også her har Telia sammensat en liste med de fem mobiltelefoner, kunderne hyppigst aflverer. HTC's Sensation XE lå i spidsen i december. Herefter kom Apples iPhone 11, iPhone XR som nummer tre, Samsungs Galaxy A5 som nummer fire og iPhone 8 som nummer fem.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere