Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

CES: Første billeder – sådan ser OnePlus 10 Pro ud

OnePlus har løftet sløret for de første billeder af deres nye flagskibsmobil ...

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

OnePlus har blandt de mange, der desværre måtte aflyse den fysiske deltagelse på årets CES-messe, hvor AOD i øjeblikket er til stede. Alligevel har de valgt at dele spændende deltaljer om den nye topmobil, som skulle have været præsenteret ved et event på onsdag.

I første omgang en video og en række billeder, så vi kan få et indtryk af designet.

[video width="1920" height="1080" mp4="https://www.computerworld.dk/uploads/aod/2022/01/op10-pro.mp4"][/video]

De officielle billeder, der er blevet delt af mobilen, ses nedenfor. Her fremgår det at OnePlus har draget ikke så lidt inspiration fra Samsungs Galaxy S21-serie i designet af kameramodulet, der er integrere med rammen, så den går i et med kroppen. Dette understreges endnu tydeligere i den video, OnePlus også har delt, som vises under billederne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere