Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Samsung Galaxy S21 FE er i butikkerne fra i dag

Den nye Fan Edition-telefon med inspiration fra Samsungs seneste flagskibstelefoner kan købes fra i danske butikker fra i dag dag med priser fra 5.999 kroner.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Den blev lanceret ved CES.-messen i sidste uge og nu er den allerede ude i butikkerne.

Fan Edition-konceptet blev introduceret sidste år. Gennem feedback fra fans af Galaxy-mobilerne samler Samsung de mest værdsatte funktioner fra Galaxy S21 og Galaxy S21+ i én pakke.

"Vi ved vores fans har ventet og vi er glade for nu at kunne bekræfte at Galaxy S21 FE er her. Ligesom sin forgænger samler Samsung Galaxy S21 FE den mest værdsatte hardware og de mest populære funktioner fra den seneste s-model, og pakker dem i en og samme telefon. Samsung Galaxy S21 FE opsummerer vores fantastiske S21-serie, og vi glæder os til at se, hvor godt den bliver modtaget af vores kunder", siger Claus Holm, IM Director & Landechef hos Samsung i Danmark.

Fire farver

Samsung Galaxy S21 FE fås fra i dag hos udvalgte forhandlere og via Samsungs hjemmeside, i farverne Graphite, White, Olive og Lavendel. Priserne starter ved 5.999 kroner. Vi har modtaget mobilen og godt i gang med at teste. Hold øje med en anmeldelse her på siden ...

https://www.altomdata.dk/samsung-klar-med-galaxy-s21-fe-det-bedste-fra-topmobilerne-til-en-skarpere-pris/
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere