Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Er du storforbruger af emojis? Her er det perfekte tastatur ...

Der er fem store emoji-taster på Logitechs nye POP-tastatur, som giver storbrugeren af chats og sociale medier de værktøjer, der skal til for at klare sig gennem dagen.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Er du typen, der sjældent afslutter en sætning, uden at sætte et par emojis, så er Logitechs nye POP-tastatur det helt rette for dig. Her tager man emojis seriøst. Der er ikke mindre end fem tastepladser dedikeret til de udtryksfulde ikoner.

I æsken medfølger otte udskiftelige emoji-taster, så du kan vælge dem, du bruger oftest. I Options-programmet indstiller, hvilke emojis, der skal aktiveres, ligesom du kan konfigurere andre genveje. Der er også en topknap, der giver direkte adgang til emoji-menuen.

POP-tastaturet har mekaniske taster i skrivemaskinestil. Blandt tasterne er 12 nye fn-genveje, inklusiv klippeværktøj, mikrofon mute-funktion og medie-taster.

Let og farverig mus

Sammen med tastaturet lanceres en POP-mus, der er designet kompakt, så du kan arbejde på farten. Musen er udstyret med et Smartwheel, der automatisk skifter fra højpræcision til hastighedsrulletilstand.

Når Logitech Options er downloadet, kan du bruge musen med Logitech Flow, en softwarefunktion til kopiering og indsættelse af tekst, filer og billeder mellem computere.

Musen er tilgængelig i mange livlige farver

Begge POP-produkter kan forbindes til op til tre enheder ad gangen via Bluetooth eller den trådløse Logi Bolt-modtager.

Fungerer med smartphones og tablets

POP-tastaturet og POP-musen er de seneste tilføjelser til Logitechs Studioserie. Serien byder også på den minimalistiske Pebble mus, K580- og K380-tastaturer og den nye Logitech musemåtte.

POP-tastaturet fungerer med macOS, Windows, iOS, ipadOS, Chrome OS og Android, og POP musen fungerer med Windows, macOS, iPadOS, Chrome OS og Linux.

POP Keys, POP Mouse og Logitech musemåtten vil være tilgængelige i januar 2022. Den vejledende pris er 699 kroner for POP Keys, 349 kroner for POP Mouse og 149 kroner for Logitech musemåtten.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere