Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Er du storforbruger af emojis? Her er det perfekte tastatur ...

Der er fem store emoji-taster på Logitechs nye POP-tastatur, som giver storbrugeren af chats og sociale medier de værktøjer, der skal til for at klare sig gennem dagen.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Er du typen, der sjældent afslutter en sætning, uden at sætte et par emojis, så er Logitechs nye POP-tastatur det helt rette for dig. Her tager man emojis seriøst. Der er ikke mindre end fem tastepladser dedikeret til de udtryksfulde ikoner.

I æsken medfølger otte udskiftelige emoji-taster, så du kan vælge dem, du bruger oftest. I Options-programmet indstiller, hvilke emojis, der skal aktiveres, ligesom du kan konfigurere andre genveje. Der er også en topknap, der giver direkte adgang til emoji-menuen.

POP-tastaturet har mekaniske taster i skrivemaskinestil. Blandt tasterne er 12 nye fn-genveje, inklusiv klippeværktøj, mikrofon mute-funktion og medie-taster.

Let og farverig mus

Sammen med tastaturet lanceres en POP-mus, der er designet kompakt, så du kan arbejde på farten. Musen er udstyret med et Smartwheel, der automatisk skifter fra højpræcision til hastighedsrulletilstand.

Når Logitech Options er downloadet, kan du bruge musen med Logitech Flow, en softwarefunktion til kopiering og indsættelse af tekst, filer og billeder mellem computere.

Musen er tilgængelig i mange livlige farver

Begge POP-produkter kan forbindes til op til tre enheder ad gangen via Bluetooth eller den trådløse Logi Bolt-modtager.

Fungerer med smartphones og tablets

POP-tastaturet og POP-musen er de seneste tilføjelser til Logitechs Studioserie. Serien byder også på den minimalistiske Pebble mus, K580- og K380-tastaturer og den nye Logitech musemåtte.

POP-tastaturet fungerer med macOS, Windows, iOS, ipadOS, Chrome OS og Android, og POP musen fungerer med Windows, macOS, iPadOS, Chrome OS og Linux.

POP Keys, POP Mouse og Logitech musemåtten vil være tilgængelige i januar 2022. Den vejledende pris er 699 kroner for POP Keys, 349 kroner for POP Mouse og 149 kroner for Logitech musemåtten.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere