Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Spar trykningen – udskriv selv mærkater til små produktioner

To nye mærkatprintere fra Epson retter sig mod virksomheder, hvor behovet er små eller mellemstore mængder.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Der er mærkater på mange produkter i butikker og ved b-t-b-salg, og ofte kommer produktionen fra trykkerier. Men virksomheder med små og mellemstore mængdebehov skal ikke nødvendigvis vælge at sende mærkater til tryk. I stedet kan de købe en mærkatprinter som en af de to nye modeller fra Epson i serien ColorWorks C4000e.

Blækprinterne i ColorWorks C4000e-sortimentet er kompakte og er skabt til brug sammen med en pc, primært i mindre virksomheder med begrænset plads, især i smv-segmentet. Epson anfører, at printerne er ideelle til forskellige virksomhedstyper, herunder leverandører af mad og drikkevarer, kemikalieproducenter og apoteker, eller hvis man har brug for til billettering.

Få det bedste resultat

Serien leveres med et udvalg af enten mat eller blank, sort blæk for at sikre, at brugerne kan udskrive tydelig, skarp, sort tekst og billeder, uanset hvilket medie de bruger. Den matte, sorte blækmodel giver mørkere sort på matte medier og mere fyldige billeder på almindelige medier. Modellen med blank, sort blæk giver udskrifter i høj kvalitet på en bredere række medier. De bedste resultater ses på syntetiske og blanke medier. Der bruges samme blæk til cyan, magenta og gult på begge modeller, forklarer Epson

Separate pigmentbaserede blækpatroner sikrer ifølge Epson, at man kan fremstille hurtigtørrende mærkater, der er modstandsdygtige over for udtværing, vand og blegning.

C4000e-serien har en række funktioner og forbedrede tilslutningsmuligheder, der giver større udskrivningsfleksibilitet i forhold til tidligere modeller.

Integrationsværktøjer og Wi-Fi

Integration og tilslutning er ifølge Epson nem takket være SDK'er til iOS og Android (leveres af Epson), som skulle sikre enkel og intuitiv udskrivning fra tablet, samt integrationsværktøjer, så printeren kan håndtere for variable data efter behov. Der findes drivere til ESC Label, Linux og Mac.

Der er også en Wi-Fi-dongle (tilvalg) tilgængelig, så man kan udskrive, hvor der er trådløst netværk. Fjernkonfiguration, vedligeholdelse og overvågning samt flådestyring sker via et webinterface.

Printeren har også et stort LCD-display på 2,7 cm samt en automatisk beskæringsenhed, der kan udskiftes af brugeren uden hjælp fra en tekniker.

Indgår i et større udvalg

"C4000e er et vigtigt fremskridt af to årsager," siger Jacob Kallergis, produktchef hos Epson Europe og tilføjer, at de to nye modeller komplementerer Epsons samlede udvalg af mærkatprintere.

"For det første opfylder den markedets behov for en desktopinstallation, der kan levere enkel og pålidelig mærkatudskrivning i høj kvalitet, og for det andet betyder det, at Epson nu tilbyder en løsning til mærkatudskrivning efter behov til virksomheder af alle typer og størrelser."

De to modeller, ColorWorks CW-C4000e(Bk) og CW-C4000e(Mk), kan leveres i løbet af foråret. Der er ingen priser endnu.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere