Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Her er tv'et, der har det hele uden at koste kassen

Det er i hvert fald hvad Philips lover med The One, som netop er præsenteret i en forbedret version, der fås i størrelser helt op til 86".

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

TV-markedet kan være forvirrende. Der kommer hele tiden nye teknologier, og for at gøre tingene endnu mere uoverskuelige, bruger producenterne ofte forskellige betegnelser for de samme features.

Med The One har Philips forsøgt at simplificere tingene. Producenten lover at brugeren ganske enkelt får alt hvad der er behov for, og intet mere, til overkommelig pris.

Behovene ændrer sig dog hele tiden, så nu er Philips klar med en ny, opgraderet version af The One, der giver dig det absolut essentielle for at nyde tv anno 2022.

Stort billede, stor lyd

Den nye Philips 8807 TV-serie er forsynet med billedmotor baseret på en 5. genrations P5 processor og et WCG, 120Hz LCD-panel. Den fås i størrelserne 43”, 50” 55” 65”, 75”, og for første gang en gigantmodel på 86”. HDR-understøttelse inkluderer HLG, Dolby Vision og HDR10+.

Lyden leveres af et "højkvalitets 20W lydsystem" med Dolby Atmos. Centerkanalhøjttaler har DTS-Play-Fi-teknologi, så den nemt kan indgå i et trådløst AV-system.

Gearet til gaming

Gamerne er der også tænkt på. Man kan få fuld glæde af den høje billedkvalitet i de nyeste konsoller, takket være HDMI 2.1, og der er desuden e-ARC og Auto-Low-Latency-tilstand.

Inputlag er 9 ms og en ny spilbar på skærmen giver hurtig adgang til billed- og lydindstillinger via en forenklet menu, der gør det muligt at kontrollere eller justere spilindstillinger under spil. Spillere kan også nemt aktivere VRR og AMD FreeSync.

Kvalitetsdesign

Det ville ikke være et rigtig Philips-tv, hvis der ikke var Ambilight, så det er der selvfølgelig også i The One (man kan så diskutere om det er på listen over essentielle funktioner) i en 3-sidet version, som normalt er den mest populære.

Tv'et er skabt i "europæisk kvalitetsdesign". Den nederste kant har en smal sølvramme for at komplementere den slanke, vinklede centrale fod til skærmstørrelserne 43" til 65", mens 75" og 86"-modellerne har sølvpinde-fødder.

Priser og lanceringsdato er der ingen forlydende om endnu. Vi skal formentlig et stykke ind i foråret, før vi kan regne med at se noget til The One-serien på disse breddegrader.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere