Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Her er tv'et, der har det hele uden at koste kassen

Det er i hvert fald hvad Philips lover med The One, som netop er præsenteret i en forbedret version, der fås i størrelser helt op til 86".

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

TV-markedet kan være forvirrende. Der kommer hele tiden nye teknologier, og for at gøre tingene endnu mere uoverskuelige, bruger producenterne ofte forskellige betegnelser for de samme features.

Med The One har Philips forsøgt at simplificere tingene. Producenten lover at brugeren ganske enkelt får alt hvad der er behov for, og intet mere, til overkommelig pris.

Behovene ændrer sig dog hele tiden, så nu er Philips klar med en ny, opgraderet version af The One, der giver dig det absolut essentielle for at nyde tv anno 2022.

Stort billede, stor lyd

Den nye Philips 8807 TV-serie er forsynet med billedmotor baseret på en 5. genrations P5 processor og et WCG, 120Hz LCD-panel. Den fås i størrelserne 43”, 50” 55” 65”, 75”, og for første gang en gigantmodel på 86”. HDR-understøttelse inkluderer HLG, Dolby Vision og HDR10+.

Lyden leveres af et "højkvalitets 20W lydsystem" med Dolby Atmos. Centerkanalhøjttaler har DTS-Play-Fi-teknologi, så den nemt kan indgå i et trådløst AV-system.

Gearet til gaming

Gamerne er der også tænkt på. Man kan få fuld glæde af den høje billedkvalitet i de nyeste konsoller, takket være HDMI 2.1, og der er desuden e-ARC og Auto-Low-Latency-tilstand.

Inputlag er 9 ms og en ny spilbar på skærmen giver hurtig adgang til billed- og lydindstillinger via en forenklet menu, der gør det muligt at kontrollere eller justere spilindstillinger under spil. Spillere kan også nemt aktivere VRR og AMD FreeSync.

Kvalitetsdesign

Det ville ikke være et rigtig Philips-tv, hvis der ikke var Ambilight, så det er der selvfølgelig også i The One (man kan så diskutere om det er på listen over essentielle funktioner) i en 3-sidet version, som normalt er den mest populære.

Tv'et er skabt i "europæisk kvalitetsdesign". Den nederste kant har en smal sølvramme for at komplementere den slanke, vinklede centrale fod til skærmstørrelserne 43" til 65", mens 75" og 86"-modellerne har sølvpinde-fødder.

Priser og lanceringsdato er der ingen forlydende om endnu. Vi skal formentlig et stykke ind i foråret, før vi kan regne med at se noget til The One-serien på disse breddegrader.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere