Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Philips klar med nye trådløse lydprodukter til hjemmebiografen

Det nye Philips Fidelio-system er baseret på den trådløse DTS Play-Fi-teknologi og består af både soundbar, subwoofer og højttaler i kvalitetsdesign.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Philips udvider muligheder for at forbinde sine lyd- og billedenheder trådløst med en række nye produkter, baseret på DTS Play-Fi-teknologien.

Den nye serie består af Fidelio FB1 soundbar, Fidelio FW1 subwoofer og Fidelio FS1 højtaler.

Den er baseret på et »intelligent« økosystem, hvor hver højttaler kan registrere, når den er blevet tilsluttet en anden, uanset om det er FB1-soundbaren til FW1-subwooferen eller ved at tilføje FS1 som de bagerste kanaler eller tilføje en anden FS1 til at lave et stereopar. I hvert tilfælde vil produkterne justere automatisk for at sikre, at den bedst mulige akustiske ydeevne leveres.

Stor lyd og lækkert design

Fidelio FB1 er en diskret, slim-line 7.1.2-soundbar, specielt designet til at komplementere de seneste kantfrie, minimalistiske high-end-tv'er. Den har 15 drivere og 310 W styrke.

Soundbaren er opdelt i uafhængige kabinetter til dens LCR-sektioner for at sikre stor klarhed. Hver af LCR-kanalerne har også et par mellemtone-drivere monteret på hver side af en diskanthøjttaler i et klassisk d'Appolito-arrangement for bedre integration af mellem- og høj områdelyden.

To sidevendte drivere er monteret, en i hver ende af soundbaren for yderligere at udvide lyden i rummet og for at skabe en overbevisende surround-effekt. To dedikerede Dolby Atmos-drivere monteret på toppen af soundbaren på hver side af et dedikeret baskabinet med to subwoofere gør lydoplevelsen endnu større.

Der er Muirhead-læder omkring kanten af soundbaren, som er beklædt med akustisk gennemsigtigt metalnet.

Styrke til store rum

Den trådløse Fidelio FW1-subwoofer har en stor nedadvendt 8" bashøjttaler-driver suppleret af to sidemonterede, store passive radiatorer - der arbejder back-to-back - og med en kraftig 200W forstærker for at give dyb, hurtig og detaljeret bas.

Designet er udført i en blanding af Muirhead-læder og træfinish med en top af børstet aluminium.

Den trådløse FS1-højttaler har et fleksibelt tre-vejs-design, der gør det muligt at bruge den som enten en enkelt enhed, som et stereopar eller som satellithøjttalere i et 7.1.4-system med FB1 og FW1.

Specifikation inkluderer en frontvendt diskanthøjttaler, en vinklet, opadrettet mellemtoneenhed og en nedadvendt bashøjttaler i sin egen dedikerede del af kabinettet. Basydelsen forstærkes yderligere af tilføjelsen af to passive radiatorer.

En styrke på 60W gør det muligt for FS1 at spille mellemstore til større rum op.

FS1 deler designprofil de øvrige produkter, i sin blanding af Muirhead-læder og metal. Indbyggede LED-lys synkroniserer med Philips' Ambilight-tv, så lys-effekterne fylder hele rummet.

De nye Philips Fidelio AV-produkter kommer i butikkerne senere på året. Lanceringsdato og priser er endnu ikke annonceret.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan understøtter du den samlede værdikæde og skaber den optimale kundeoplevelse i engros eller retail?

Vi stiller skarpt på mulighederne for at optimere alle led på tværs af din værdikæde og tilhørende salgskanaler samtidigt med, at du styrker både indtjeningen og kundeoplevelsen. Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med at binde salgskanaler sammen og sikre, at der er styr på den bagvedliggende logistik, produkt- og stamdata, prissætning services osv.

29. november 2023 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere