Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Samsung klar med kæmpe tablet til videomøder, produktivitet og underholdning

Det var ikke kun nye topmobiler Samsung havde med i posen ved dagens store Unpacked-event. Det var også en helt ny serie af tablets i topklassen.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Samsung Galaxy Tab S8-serien består af tre modeller, med Tab S8 Ultra som den øverste i hierarkiet.

I sit design minder den som Tab S7-modellerne, men skærmstørrelsen er boostet, så vi er helt oppe på 14,6".

Skærmen går dog næsten helt til kanten med en ramme på 6,3 mm, og Tab S8 Ultra er blot 5,5 mm tyk og vejer 728 gram.

Kanter og bagside er skabt i det slidstærke Armour Aluminium, og der er anvendt Gorilla Glass Victus+ på skærmen.

Der er tale om en Super Amoled-skærm med med 2960 x 1848 pixels og 120 Hz opdateringsfrekvens. Det er nemt at dele skærmen op og flytte indhold mellem apps.

Den store skærm lægger i den grad op til underholdning og Samsung har da også gjort hvad de kan for at du kan få det bedste ud af film, serier og gaming. Der er fire indbyggede højttalere med Dolby Atmos, som skal levere stor lyd, uden behov for en ekstern højttaler.

Knivskarpe videosamtaler

Samsung har gjort en del for at optimere oplevelsen med videoopkald. Der er to kameraer på fronten med 12 MP, ultrabredt synsfelt og auto-framing, som holder alle personer indenfor rammen. Dertil kommer tre retningssensitive mikrofoner med støjreduktion, som isolerer din stemme, så den går klart igennem, selvom du sidder i støjende omgivelser.

Der er mulighed for 4K-videooptagelse, og du kan optage både skærm og dit ansigt samtidig, i forbindelse med instruktionsvideoer og lignende.

Bagkameraet optager ved ligeså høj kvalitet og består i et 13 MP i hovedkamera samt et 6 MP ultravidvinkelkamera.

Forbedret pen

Ingen Samsung-tablet uden en S-Pen. Med Galaxy Tab S8 Ultra følger en forbedret pen med lavere latenstid, så man får en mere smidig og naturlig skriveoplevelse.

DeX-tilstand, som gør det muligt arbejde med Tab S8 Ultra i et skrivebordslignende miljø, er ligeledes optimeret, med flere muligheder for at tilpasse app-vinduer og nemmere forbindelse til en større skærm. Du kan udvide skærmbilledet til en Windows-pc, så du får mere skærmplads.

Del strømmen

Tab S8 Ultra anvender en 4 nm octa-core-processor, og der er både det nye Wi-Fi 6E og mulighed for 5G. Batteriet er 11,200 mAh og kan lades ved 45W. Det er muligt at give strømmen i Galaxy Tab S8 Ultra videre til sin Samsung Galaxy-mobil via et USB-C-kabel.

Tre modeller

Tab S8 Ultra ledsages af Tab S8+ og Tab S8, som først og fremmest adskiller sig i kraft mindre skærme. Førstnævnte har skærm på 12,4" mens sidstnævnte har 11"-skærm med TFT LTPS-teknologi. Batterierne er tilsvarende mindre, og der er blot et kamera på fronten af de to mindre modeller. Tab S8 har desuden fingeraftrykslæser i powerknappen, mens de to andre har i skærmen og denne model kommer også med en knap så hurtig S-Pen.

Som tilbehør fås et nyt Book Cover Keyboard med brede bagbelyste taster, konfigurerbare genvejsknapper og frit justerbar stander bagpå.

Her er priserne

Tab S8 Ultra og Galaxy Tab S8+ fås i farven Graphite, mens Tab S8 fås i Graphite, Silver og Pink Gold.

Samsung Galaxy Tab S8-serien vil være tilgængelige fra 25. februar 2022 hos udvalgte forhandlere og på Samsung.com. Priserne bliver således:

Samsung Galaxy Tab S8 Wifi, 128GB: 5.999 kroner
Samsung Galaxy Tab S8 5G, 128GB: 7.199 kroner

Samsung Galaxy Tab S8+ Wifi, 128 GB: 7.599 kroner
Samsung Galaxy Tab S8+ 5G, 128GB: 8.699 kroner

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wifi, 128GB: 9.299 kroner
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G, 128GB: 10.499 kroner
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G, 512GB: 12.799 kroner

Nordisk forudbestillingstilbud
• Forudbestil en Galaxy Tab S8 eller Tab S8+, i perioden 9–24 februar 2022, og få det nye Book Cover Keyboard Slim uden ekstra omkostninger (værdi ca. 1000-1200 kroner)
• Forudbestil en Galaxy Tab S8 Ultra i perioden 9-24. februar 2022 og få det nye Book Cover Keyboard uden ekstra omkostninger (værdi ca. 2.600 kroner)

Her er specifikationerne på Galaxy Tab S8-serien:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere