Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Lønsystem vil reducere økonomiafdelingens arbejdsbyrde

Lønsystemet Salary vil erobre en bid af markedet ved at gøre det lettere for mindre virksomheder at lave løn til deres ansatte gennem samarbejde med e-Boks. Det sker blandt andet ved at automatisere en række processer.

Af Lars Bennetzen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Kampen om markedet for bogholderi- og lønløsninger er intens. Den er flyttet i skyen, og det har skabt mulighed for forenkling og for nye funktioner, man slet ikke kendte tidligere. Mange nye aktører er kommet til, og lønsystemet Salary, der så dagens lys i 2016, er en af dem. Men hvordan kan en relativ mindre virksomhed i markedet erobre kunder?

Salary satser på at gøre op med komplekse lønsystemer, som er en belastning for små og mellemstore virksomheder. Salary har nu indgået et samarbejde med e-Boks for at gøre opgaven lettere.

Mindre manuelt – færre fejl

Automatisering og bedre brugersupport er to af de kort som Salary vil spille. Brian Brorsbøl, CEO hos Salary, oplyser, at fokus på brugervenlighed, automatisering og stærke integrationer skaber mere enkelhed for lønadministrationen. Derved slipper medarbejderne for en del af de manuelle tastearbejde, og mængden af fejl nedbringes.

Et argument for Salary er et realtidsoverblik over løn og feriesaldo i en medarbejder-mobilap, hvilket skulle nedbringe antallet af henvendelser til økonomiafdelingen.

Selvom det lige siden Salary blev introduceret, har været muligt at levere lønsedler til medarbejdernes e-Boks – hvilket de fleste andre lønsystemer også kan – så er Brian Brorsbøl glad for, at samarbejdet nu er blevet endnu mere omfattende.

Han oplyser, at Salary oprindelig klarede opgaven gennem et samarbejde med en af e-Boks distributører, men nu har lønsystemet opnået en størrelse, der gør, at det giver mening have et direkte samarbejde med e-Boks.

Det tættere samarbejde giver også en tættere dialog med e-Boks, så man bedre kan beskrive kundernes behov og give input til fremtidig udvikling.

Løn på forlangende

En af de funktioner, der kommer med lønsystemet Salary er, at medarbejderne selv kan vælge, hvornår på måneden de vil have udbetalt den optjente løn via Salary Swipe. Det giver bedre fleksibilitet, ikke mindst hvis der pludselig dukker en uventet regning op i løbet af måneden.

Denne funktion kan i skrivende stund, ikke tilbydes af andre lønsystemer – ifølge Salary.

Med Salary får de ansatte også mulighed for selv at registrere tid, ferie, fravær og udlæg, hvilket er med til at nedbringe de manuelle processer i lønafdelingen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere