Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: B&O Beoplay Portal PS/PC: Spil PlayStation med stil

Nu kan PlayStation-gameren også få luksuslyd og lækkert design. B&O Portal har hvad der skal til for at få det bedste ud af Sony-konsollen eller en pc. Som allround-løsning til musik, film og gaming bliver det ikke lækrere.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

B&O gik ind på gaming-markedet sidste år med hovedtelefonerne Portal, som i vanlig, lækker B&O-stil gav gameren de features, der skal til for at overleve på den digitale slagmark – dog først og fremmest Xbox-gamerne. Læs vores test her:

https://www.altomdata.dk/bo-portal-beoplay-test-gaming-med-god-stil/

Nu er Portal klar i en ny version målrettet pc- og PlayStation-gamere. Grundlæggende er den identisk med sidste års model, men den leveres med en dongle, så du kan koble den trådløst til en pc og PlayStation med klippestabil 2,4 GHz-forbindelse.

Der er også Bluetooth 5.1, så du kan bruge headsettet sammen med din smartphone, samt minijack-kabel, så du kan bruge headsettet analogt.

Hør hver en detalje

Den fysiske boom-arm, man ser på mange gamingheadset, er erstattet af indbyggede mikrofoner. Talelyden er dog mindre glimrende, og det samme gælder for så vidt lyden generelt.

Der er plads til hver en detalje i lydbilledet, og når du lytter til indhold med Dolby Atmos eller Sonys 3D Audio på PS5, får du imponerende surroundlyd. Der er dog ikke meget saft i bassen, så til musik kan lyden være lidt blodfattig.

Med glimrende støjreduktion og imponerende batteritid på op til 42 timer er det ikke desto mindre et fremragende allround-headset, der leverer stil i både lyd og look til stort set alle lyttescenarier.

Samlet vurdering: 5/6 stjerner