Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Vild lysstyrke i ultrakompakt 4K-projektor

Panasonic PT-RQ25K er verdens mindste og letteste 4K 3-chip DLP-projektor med 20.000 lumen.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

4K-projektorserien PT-RQ25K er 40 procent mindre og 35 procent lettere end sine forgængerne. Serien,  som består af fire modeller, inkluderer verdens mindste og letteste 20.000 lm 4K 3-chip DLP-projektor. Når vi skriver "let", betyder det i denne sammenhæng en vægt på 35 kilo. For produktkategorien er det

Det er den første Panasonic-projektor udstyret med Intel Smart Display Module, som integrerer kundens grænsefladebehov via kompatible tredjepartsmoduler og valgfri proprietære terminalkort såsom 12G-SDI, Digital Link osv.

Nyeste teknologi

Yderligere tidsbesparende installationsfunktioner omfatter NFC-aktiverende IP-installation uden AC-strøm, Remote Preview Lite til styring af inputsignaler på en fjern-pc, præaktiverede opgraderingssæt med Geometry Manager Pro til at automatisere kantblanding via kamera og lette, sofistikerede maskeringsfunktioner og Information Monitor for at vise status i standby tilstand.

Quad Pixel Drive - Panasonics 2-akse pixel-firedoblingsteknologi - skaber jævne og detaljerede 4K-billeder, mens den nye "Additional Dynamic Contrast"-tilstand giver højere hvid lysstyrke og dybere sort i scener med høj kontrast. Gradation Smoother reducerer farvebånd, mens forbedret punktbaseret sortniveaujustering hjælper med kantblanding på buede overflader med præcision på pixelniveau.

Kompakt LCD

PT-RQ25-serien er designet til at holde i mindst 20.000 timer uden vedligeholdelse, og ”Failover Circuitry” forhindrer tab af lysstyrke ved diodefejl, mens ”Backup Input” forhindrer sort skærm, hvilket skaber tryghed i selv de mest kritiske situationer, hvor kravet er: “the show must go on”.

PT-RQ25K-serien lanceres i september 2022. Udover PT-RQ25K-serien annoncerede Panasonic i dag også PT-MZ20K, som er verdens mindste, letteste og mest støjsvage LCD-projektor med en lysstyrke på 20.000 lm. Den vil være tilgængelig fra december 2022, og er oplagt til brug i mødelokaler, auditorier og hybridmiljøer. Den leverer høj omkostningseffektivitet i veloplyste lokaler og over IP-kameraer til deltagere på distancen: https://business.panasonic.co.uk/visual-system/pt-mz20kl-lcd-laser-projector
IT-JOB

IT Relation A/S

Cyber Security Advisor

Danske Spil A/S

IT-supporter

SAM International

SQL Udvikler

Shure Scandinavia A/S

Software Test Developer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan understøtter du den samlede værdikæde og skaber den optimale kundeoplevelse i engros eller retail?

Vi stiller skarpt på mulighederne for at optimere alle led på tværs af din værdikæde og tilhørende salgskanaler samtidigt med, at du styrker både indtjeningen og kundeoplevelsen. Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med at binde salgskanaler sammen og sikre, at der er styr på den bagvedliggende logistik, produkt- og stamdata, prissætning services osv.

29. november 2023 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere