Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Vild lysstyrke i ultrakompakt 4K-projektor

Panasonic PT-RQ25K er verdens mindste og letteste 4K 3-chip DLP-projektor med 20.000 lumen.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

4K-projektorserien PT-RQ25K er 40 procent mindre og 35 procent lettere end sine forgængerne. Serien,  som består af fire modeller, inkluderer verdens mindste og letteste 20.000 lm 4K 3-chip DLP-projektor. Når vi skriver "let", betyder det i denne sammenhæng en vægt på 35 kilo. For produktkategorien er det

Det er den første Panasonic-projektor udstyret med Intel Smart Display Module, som integrerer kundens grænsefladebehov via kompatible tredjepartsmoduler og valgfri proprietære terminalkort såsom 12G-SDI, Digital Link osv.

Nyeste teknologi

Yderligere tidsbesparende installationsfunktioner omfatter NFC-aktiverende IP-installation uden AC-strøm, Remote Preview Lite til styring af inputsignaler på en fjern-pc, præaktiverede opgraderingssæt med Geometry Manager Pro til at automatisere kantblanding via kamera og lette, sofistikerede maskeringsfunktioner og Information Monitor for at vise status i standby tilstand.

Quad Pixel Drive - Panasonics 2-akse pixel-firedoblingsteknologi - skaber jævne og detaljerede 4K-billeder, mens den nye "Additional Dynamic Contrast"-tilstand giver højere hvid lysstyrke og dybere sort i scener med høj kontrast. Gradation Smoother reducerer farvebånd, mens forbedret punktbaseret sortniveaujustering hjælper med kantblanding på buede overflader med præcision på pixelniveau.

Kompakt LCD

PT-RQ25-serien er designet til at holde i mindst 20.000 timer uden vedligeholdelse, og ”Failover Circuitry” forhindrer tab af lysstyrke ved diodefejl, mens ”Backup Input” forhindrer sort skærm, hvilket skaber tryghed i selv de mest kritiske situationer, hvor kravet er: “the show must go on”.

PT-RQ25K-serien lanceres i september 2022. Udover PT-RQ25K-serien annoncerede Panasonic i dag også PT-MZ20K, som er verdens mindste, letteste og mest støjsvage LCD-projektor med en lysstyrke på 20.000 lm. Den vil være tilgængelig fra december 2022, og er oplagt til brug i mødelokaler, auditorier og hybridmiljøer. Den leverer høj omkostningseffektivitet i veloplyste lokaler og over IP-kameraer til deltagere på distancen: https://business.panasonic.co.uk/visual-system/pt-mz20kl-lcd-laser-projector
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du tilgangen til netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere