Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Segway klar med sit vildeste el-løbehjul nogensinde - topfart på 70 km/t

Segway KickScooter GT2E går fra 0 til 48 km/t på under fire sekunder og har tophastighed på 70 km/t. Den lanceres sammen med fire andre techsmarte løbehjul.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Segway KickScooter GT2E er den mest kraftfulde og avancerede KickScooter, der nogensinde er lanceret, hævder Segway.

Den klarer ethvert terræn, takket være for- og bagstøddæmpere med justerbar hydraulisk affjedring, mens dual-motorer giver "atletisk" håndtering.

Accelerationen er 0 til 48 km/t på under fire sekunder og løbehjulet præsterer en tophastighed på 70 km/t - hvilket selvfølgelig kun er tilladt på private baner.

Den  maksimale er 150 kg og KickScooter GT2E er udstyret med tre bremsesystemer (forhjul: skive, baghjul: skive og elektronisk) for optimeret sikkerhed. Slutteligt byder den på integrerede blinklys og verdens første gennemsigtige PMOLED-display på et el-løbehjul.

KickScooter GT2E lanceres sammen med en række andre nye løbehjul fra Segway.

Nemt og billig transport

Den nye Ninebot D-serie består af tre modeller, skræddersyet til forskellige behov. Modellerne hedder D18E, D28E og D38E – tallet i modelnumrene refererer til rækkevidden for hver model. Derudover adskiller de sig på kraft, evnen til at klare stigninger, batterikapacitet og opladningstid. De er udstyrede med 10” luftdæk med anti-skrid for bedre vejgreb samt en mere behagelig køreoplevelse. Det dobbelte bremsesystem som består af en elektronisk bremse forrest og en tromlebremse bagerst giver dig større sikkerhed.

Ninebot D-serien er hidtil Segway-Ninebots mest prisbillige KickScooter. Farven er sort med en frisk rød nuance.

Pendling med højere ydeevne

Segway KickScooter P65 har en rækkevidde på op til 65 kilometer og specialdesignede 10,5” SegPower CrossSeason-dæk til skridsikkert og optimeret vejgreb, uanset vejrforholdene. Der er to slags bremsesystemer, en skivebremse på forhjulet og en elektronisk bagbremse, samt baghjulstræk for endnu bedre køreoplevelse.

Løbehjulet er ydermere udstyret med adskillige smarte funktioner, fx NFC-teknologi, der bl.a. giver dig muligheden for at låse/låse din KickScooter op med din smartphone. Derudover giver det integrerede for- og bagblinklys på E-modellen en endnu sikrere kørsel.

Rul på langtur

Segway KickScooter P100S har en imponerende rækkevidde på op til 100 km på en enkelt opladning. Den er udstyret med specialdesignede 10,5” anti-skrid SegPower CrossSeason-dæk, der takket være et gelelag inde i dækkene minimerer risikoen for punktering. Derudover vil for- og bagstøddæmpere samt tre bremsesystemer (forhjul: skive, baghjul: skive og elektronisk) resultere i en mere jævn og sikker kørsel. Alle de smarte funktioner som NFC-teknologi, integrerede blinklys og meget mere kombineres for at skabe en overlegen køreoplevelse.

Premium og High-tech

Segway KickScooter GT1E har en tophastighed på op til 25 km/t og en rækkevidde på 70 km. Den klarer en maks. belastning på 150 kg og er udstyret med baghjulstræk for en overlegen oplevelse. Derudover har den en skivebremse forrest og en elektronisk bagbremse, 11,5-tommer store slangeløse pneumatiske dæk, der reducerer risikoen for punkteringer. Den har ydermere integrerede blinklys og, unikt for GT1E, et cool fuldfarvet LED-display.

Nyt specialtilbehør

Sammen med de nye løbehjul kommer et sortiment af specielt blinklystilbehør. Blinklyset kan placeres på både for- og bagsiden af KickScooteren og er kompatible med de fleste af Segway-Ninebot KickScootere, der er tilgængelige på markedet. Perfekt til yderligere trafiksikkerhed ved brug af en KickScooter på offentlige veje.

Tilgængelighed

I marts 2022 vil Ninebot KickScooter D-serien være tilgængelig for forudbestilling på webshoppen, hvorefter de bliver tilgængelige i butikkerne. I Q2 lanceres KickScooter GT1E, mens P65 og GT2E vil blive tilgængelige i begyndelsen af Q3, og P100S i Q4.
IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Teknisk tester til MOMS

Danske Commodities A/S

Agile coach
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere