Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Designer-switch? Ja, da – her er en 6-portsmodel i elegante former

Unmanaged switche er sådan noget kedeligt noget, som kører i baggrunden og sikrer, at netværket er hurtigt og velfungerende. Denne nyhed til små og mellemstore virksomheder overrasker. det er ligefrem en designer-switch.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Design og switche er to forskellige verdner. Men ikke her. Den nye unmanaged switch D-Link DMS-106XT er elegant udformet – så elegant, at den vandt en Red Dot Award og en Good Design Award, før den blev lanceret på det danske marked.

Men den kan også bruges til det praktiske netværksarbejde. D-Link lover, at virksomheder og avancerede brugere (for eksempel gamere) får en højtydende, men omkostningseffektiv løsning til at eliminere netværksflaskehalse og maksimere netværkshastigheden.

DMS-106XT har en 10 Gigabit-port, der giver en forbindelse med høj båndbredde til enten overhead-netværk eller NAS (Network-Attached Storage). Derudover har den fem 2,5 Gigabit-porte, der er ideelle til for eksempel computere og Wi-Fi 6 access points.

Til ekstra båndbredde

Nyheden tilbyder indbygget Turbo-tilstand, hvilket øjeblikkeligt reducerer ventetiden af tidsfølsomme applikationer og gør det muligt for den "portbaserede QoS"-funktion at prioritere kritiske enheder og levere for eksempel en fejlfri 4K/8K-videostreaming.

Multi-Gigabit-portene er bygget for at give maksimal fleksibilitet og er bagudkompatible til eksisterende kabler og udstyr. Dette gør det muligt for DMS-106XT at blive indsat på steder, hvor ekstra båndbredde er påkrævet uden at tilføje dyre og tidskrævende ledninger eller omkostningerne ved at udskifte andet udstyr.

D-Link DMS-106XT er set til 1200 kroner ekskl. moms.

/////

Arbejder du professionelt med it, og vil du vide, hvad det nye og spændende er lige nu?
Magasinet AOD er fyldt med artikler om professionel it.
Få et nyt magasin hver tredje uge med tests og indsigtsartikler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere