Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Danskstartede Unity indgår partnerskab med musik-gigant: Vil gøre koncertoplevelsen virtuel

I forbindelse med tech- og musikfestivalen SXSW annoncerer Unity et nyt partnerskab med musik-giganten Insomniac Events, der er en af verdens førende virksomheder indenfor elektronisk dansemusik. Sammen vil de udvide live koncerter og danseoplevelser til det virtuelle rum.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Forestil dig at gå til koncert og danse med dine venner fra forskellige steder i verden til langt ud på natten - virtuelt.

Det er fremtiden for livemusik, ifølge Unity og verdens største selskab for elektronisk musik, Insomniac, der tidligere på ugen annoncerede et nyt partnerskab om at fusionere den fysiske og virtuelle verden inden for live-musik og events.

Det nye samarbejde skal kickstarte helt nye oplevelsesmuligheder for det elektroniske musik-fællesskab, hvor publikum kan samles og deltage i optrædener - på tværs af lokationer og tidszoner.

Oplevelser i metaverset

"Partnerskabet med Insomniac er en fantastisk mulighed for os her i Unity. Insomniac er revolutionerende og er altid på udkig efter, hvordan de kan udvide deres vision og bringe ekstra værdi til fællesskabet. Partnerskabet her er begyndelsen på et langt samarbejde, som vi tror vil skabe et nyt niveau af interaktive oplevelser inden for live underholdning" siger Peter Moore, Senior VP og General Manager, Unity Sports & Live Entertainment.

Også hos Insomniac ser man frem til samarbejdet.

“Det er en stor ære at teame op med Unity på denne rejse. Vores vision er at skabe en social oplevelse, hvor historier og musik samler os og giver os en følelse af at høre til. Unity hjælper os med at skabe en verdensomspændende oplevelse og giver vores community vores allerførste rum i metaverset, hvor vi kan samles, dele og opleve”, siger Pasquale Rotella, Founder og CEO i Insomniac Events.

Unity og Insomniac gæster SXSW-festivalen

Mød Peter Moore fra Unity og Pasquale Rotella fra Insomniac på dette års South by South West (SXSW)-festival d.13. marts i Austin, Texas. Her vil de gå i detaljer om partnerskabet, og hvad det betyder for Insomniac og underholdningsindustrien.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere