Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Danskstartede Unity indgår partnerskab med musik-gigant: Vil gøre koncertoplevelsen virtuel

I forbindelse med tech- og musikfestivalen SXSW annoncerer Unity et nyt partnerskab med musik-giganten Insomniac Events, der er en af verdens førende virksomheder indenfor elektronisk dansemusik. Sammen vil de udvide live koncerter og danseoplevelser til det virtuelle rum.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Forestil dig at gå til koncert og danse med dine venner fra forskellige steder i verden til langt ud på natten - virtuelt.

Det er fremtiden for livemusik, ifølge Unity og verdens største selskab for elektronisk musik, Insomniac, der tidligere på ugen annoncerede et nyt partnerskab om at fusionere den fysiske og virtuelle verden inden for live-musik og events.

Det nye samarbejde skal kickstarte helt nye oplevelsesmuligheder for det elektroniske musik-fællesskab, hvor publikum kan samles og deltage i optrædener - på tværs af lokationer og tidszoner.

Oplevelser i metaverset

"Partnerskabet med Insomniac er en fantastisk mulighed for os her i Unity. Insomniac er revolutionerende og er altid på udkig efter, hvordan de kan udvide deres vision og bringe ekstra værdi til fællesskabet. Partnerskabet her er begyndelsen på et langt samarbejde, som vi tror vil skabe et nyt niveau af interaktive oplevelser inden for live underholdning" siger Peter Moore, Senior VP og General Manager, Unity Sports & Live Entertainment.

Også hos Insomniac ser man frem til samarbejdet.

“Det er en stor ære at teame op med Unity på denne rejse. Vores vision er at skabe en social oplevelse, hvor historier og musik samler os og giver os en følelse af at høre til. Unity hjælper os med at skabe en verdensomspændende oplevelse og giver vores community vores allerførste rum i metaverset, hvor vi kan samles, dele og opleve”, siger Pasquale Rotella, Founder og CEO i Insomniac Events.

Unity og Insomniac gæster SXSW-festivalen

Mød Peter Moore fra Unity og Pasquale Rotella fra Insomniac på dette års South by South West (SXSW)-festival d.13. marts i Austin, Texas. Her vil de gå i detaljer om partnerskabet, og hvad det betyder for Insomniac og underholdningsindustrien.




IT-JOB

Optum Computational Engineering ApS

SW developer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Udviklere til Internationalt samarbejde

Børns Vilkår

IT Supporter (Valby)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere