Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Danskstartede Unity indgår partnerskab med musik-gigant: Vil gøre koncertoplevelsen virtuel

I forbindelse med tech- og musikfestivalen SXSW annoncerer Unity et nyt partnerskab med musik-giganten Insomniac Events, der er en af verdens førende virksomheder indenfor elektronisk dansemusik. Sammen vil de udvide live koncerter og danseoplevelser til det virtuelle rum.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Forestil dig at gå til koncert og danse med dine venner fra forskellige steder i verden til langt ud på natten - virtuelt.

Det er fremtiden for livemusik, ifølge Unity og verdens største selskab for elektronisk musik, Insomniac, der tidligere på ugen annoncerede et nyt partnerskab om at fusionere den fysiske og virtuelle verden inden for live-musik og events.

Det nye samarbejde skal kickstarte helt nye oplevelsesmuligheder for det elektroniske musik-fællesskab, hvor publikum kan samles og deltage i optrædener - på tværs af lokationer og tidszoner.

Oplevelser i metaverset

"Partnerskabet med Insomniac er en fantastisk mulighed for os her i Unity. Insomniac er revolutionerende og er altid på udkig efter, hvordan de kan udvide deres vision og bringe ekstra værdi til fællesskabet. Partnerskabet her er begyndelsen på et langt samarbejde, som vi tror vil skabe et nyt niveau af interaktive oplevelser inden for live underholdning" siger Peter Moore, Senior VP og General Manager, Unity Sports & Live Entertainment.

Også hos Insomniac ser man frem til samarbejdet.

“Det er en stor ære at teame op med Unity på denne rejse. Vores vision er at skabe en social oplevelse, hvor historier og musik samler os og giver os en følelse af at høre til. Unity hjælper os med at skabe en verdensomspændende oplevelse og giver vores community vores allerførste rum i metaverset, hvor vi kan samles, dele og opleve”, siger Pasquale Rotella, Founder og CEO i Insomniac Events.

Unity og Insomniac gæster SXSW-festivalen

Mød Peter Moore fra Unity og Pasquale Rotella fra Insomniac på dette års South by South West (SXSW)-festival d.13. marts i Austin, Texas. Her vil de gå i detaljer om partnerskabet, og hvad det betyder for Insomniac og underholdningsindustrien.
IT-JOB

Unik System Design A/S

DevOps Engineer

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Validation Manager

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Manager Projects – Global Template manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere