Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

OnePlus sender den nye OnePlus 10 Pro op i stratosfæren - se billederne

OnePlus markerer den globale lancering med kampagnen ‘Capture the Horizon’, hvor den nye telefon bliver sendt svimlende 38 km op i stratosfæren i den ultimative kamera-test: At tage billeder af Jorden under vanvittige vejrforhold.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Hasselblad var det første kamera til at tage billeder på månen, og nu er den ikoniske kameraproducent igen på vej ud i horisonten - denne gang i selskab med OnePlus. Med kampagnen ‘Capture the Horizon’ sætter OnePlus fokus på den nye OnePlus 10 Pro5G , der bliver lanceret den 31. marts kl. 16.00.

https://www.altomdata.dk/vi-har-leget-med-kameraet-i-den-nye-oneplus-10-pro-se-billederne-her/

Den nye OnePlus 10 Pro5G er udviklet i tæt samarbejde med Hasselblad og tilbyder anden generation af Hasselblad Camera for Mobile. Kamerasystemet skyder billeder i fuld 10-bit kvalitet, hvilket gør kameraet i stand til at processere 64 gange flere farve end smartphones, der skyder med 8-bit farve. Og med OnePlus Billion Color Solution bliver det muligt for brugerne at anvende Natural Color Calibration med Hasselblad på OnePlus 10 Pro5G til over en milliard farver.

Den ultimative kamera-test

For at understrege de billedmuligheder, som OnePlus 10 Pro5G tilbyder, sender OnePlus den nye OnePlus 10 Pro5G 38 km op i stratosfæren, og som - på trods vilde vejrforhold på ned til minus 60 grader og vindhastighed på op til 200 km/t - klarer mosten uden en skramme og skyder skarpe billeder af horisonten set fra rummet.

OnePlus 10 Pro. OnePlus 10 Pro.

Både den unikke kamera-kvalitet og den spektakulære lancering knytter sig tæt op ad OnePlus’ ‘Never Settle’-DNA:

“Brugeroplevelsen er kernen af alt, hvad vi gør hos OnePlus, så i forbindelse med lanceringen af den nye OnePlus 10 Pro5G ønskede vi at demonstrere de exceptionelle kamerakapaciteter i vores andengenerations Hasselblad mobilkamera på en måde, der udfordrer status quo. Det er kommet til udtryk i den ultimate Never Settle-udfordring, der sendte telefonen ud i rummet for at fange horisonten, hvilket har resulteret i nogle utroligt smukke billeder. Vi er meget stolte af vores samarbejde med Hasselblad, som giver os mulighed for at levere en forbedret kameraoplevelse til OnePlus-brugere,” siger associate Marketingdirektør for OnePlus i Europa, Kate Parkyn.

Kampagne udviklet i samarbejde med OnePlus' community

Netop brugerne og det community, der er skabt omkring OnePlus, har været afgørende for lanceringen, der sendte den nye OnePlus Pro 105G ud i rummet.

Rejsen ud i stratosfæren blev nemlig udført i tæt samarbejde med OnePlus' brugere, der med deres hjælp til alt fra navngivning af letvægtsmodulet, til eksekveringen fra landjorden og den efterfølgende indsamling af de udsendte devices, udviste en 'Never Settle' attitude til at overkomme enhver udfordring.

Det vil være muligt at forudbestille OnePlus 10 Pro5G på oneplus.com fra d. 31. marts. Kunder, der forudbestiller fra oneplus.com, vil også modtage et par gratis premium trådløs OnePlus Buds Pro høretelefoner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere