Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: AData Legend 840 1 TB: Testens fotomodel

AData fra Taiwan kender vi på AOD som en storspiller inden for hukommelsesprodukter og lagringsmedier med speciale i løsninger til gamere.

Af Knud Søndergaard, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Dette fokus reflekteres i et design, der kan virke mere ”flashy”, end vi oplever fra mere komponent­orienterede mærker, og er egnet til at live op i gaming-grej med rgb-lys og andre visuelle finurligheder.

Som det eneste drev i testen kommer denne model med en metalplade, der kan fungere som køleprofil og efter ønske monteres på chipsættet med dobbeltklæbende tape.

Legend 840 har den laveste GB-pris blandt testens to drev med NVMe 1.4-interface. Drevet udnytter fuldt ud båndbredden i vores testopstilling, og dets såkaldte udholdenhed ligger midt i feltet med mulighed for skrivning af en datamængde på 650 TB.

Samlet vurdering: 6/6

CrystalDiskMark-appen bekræfter de af ADatas løfter, som vi har kunnet tjekke. Drevets struktur og PCIe-bus sikrer nogle imponerende Random-resultater (tredje række fra oven).