Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

OnePlus' prisstærke superbuds får skinnende make-over

De fine OnePlus Buds Pro fås nu i farven Radiant Silver med samme specs og stærke pris som den sorte model.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

OnePlus Buds Pro leverer imponerende lyd og features til prisen. De løb derfor med en topkarakter da vi testede dem:

https://www.altomdata.dk/oneplus-buds-pro-test-toptjekkede-earbuds-til-staerk-pris/

Synes du sort er trist og kedeligt kan du nu i stedet vælge Radiant Silver, en ny sølvgrå farvemulighed, som er gjort tilgængelig på det europæiske marked.

Unik designproces

Den sølvgrå model byder på præcis samme funktioner, som de sorte OnePlus Buds Pro, herunder adaptiv støjreduktion på op til 40 dB, skarp opkaldskvalitet og lang batterilevetid på op til 38 timer. Opladningsetuiet giver 10 timers levetid på 10 minutter.

Farven Radiant Silver er skabt gennem en avanceret proces, der giver høretelefonerne et æstetisk udtryk, der minder om rustfrit stål. Det giver et lettere og mere skinnende udtryk end ved normal aluminiumslegering.

Både høretelefonerne og det medfølgende opladningsetui kommer i farven Radiant Silver.

De nye OnePlus Buds Pro i Radiant Silver kommer til salg i dag på oneplus.com til en vejledende pris på 1.199 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere