Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: Logitech Zone Wired Earbuds: Kablede in-ears med analog og digital forbindelse

Behovet for at have et godt headset ved hånden er vokset de seneste par år, hvor fjernsamtaler, telefonisk eller med video på, i stigende grad har taget over for fysiske møder.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Nogle gange er det mest praktisk med et kabel. Det kan gøre det nemmere at skifte hurtigt fra den ene enhed til en anden. Logitechs øretelefoner giver dig både analogt mini-jackstik samt USB-C og USB-A (via en adapter). Du kan derfor tilslutte dem næsten enhver enhed, dog lige med undtagelser af iPhone og andre Apple-enheder, der bruger Lightning-stik.

Headsettet er først og fremmest tiltænkt samtaler, og her gør det sig udmærket. Støjreducerende mikrofoner sørger for, at din egen stemme går fint igennem, mens støj fra omgivelserne lukkes ude. Også i dine egne ører står stemmer fint, og det er muligt at bestemme, hvor meget af dig selv der skal gå igennem i headsettet, når du fører en samtale.

Til musik egner headsettet sig knap så godt. De lidt specielle gummiindsatser, som headsettet kommer med, giver fin komfort, men gør, at headsettet ikke går så dybt ind i øret, og bassen har derfor svære kår. Der er dog skabt en særlig lydindstilling til formålet, og den hjælper faktisk en del. Den kan tilgås via Logitechs simple og brugervenlige app.

Når du bruger USB, kobles en adapter i enden af det analoge stik, og på denne adapter er kontrolknapper til lydstyring og Teams-opkald. Ret praktisk.

Zone Wired Earbuds er et fint og meget alsidigt headset til dem, der vil foretage samtaler via en kablet forbindelse. Du kan dog få lige så god lyd til pengene andre steder (dog ikke de smarte Teams-funktioner), så det er værd at overveje nøje, hvad dit behov er, før du køber.

Pris: 799 kroner

Samlet vurdering: 4/6 stjerner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere