Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Ultrabred skærm oplader din bærbar i en fart

AOC er klar med den ultrabrede 34” CU34P2C, som kan oplade din bærbare computer ved 65 W.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

AOC CU34P2C, er den del af P2-serien, som er henvendt erhvervslivet. Det buede (1500R) VA-panel er skabt i 21:9-format og byder på UWQHD-opløsning (3440 x 1440 pixels) samt et statisk kontrastforhold på 3000:1 for helt dyb sort og rige, mættede farver med et bredt gamut-område (120 % sRGB, 89 % AdobeRGB).

Med en maksimal lysstyrke på 300 nits kan CU34P2C håndtere skarpt lys samt indirekte sollys.

Takket være dens opdateringshastighed på 100 Hz, Adaptive-Sync og 1 ms MPRT / 4 ms GtG-svartider, er CU34P2C også en kompetent gaming-skærm.

Slut dine enheder til skærmen

Med indbygget USB-C-tilslutning kan CU34P2C oplade bærbare computere med op til 65 W strøm. Skærmens 4-ports USB-hub giver adgang til enheder, der alle er forbundet via et enkelt USB-C-kabel.

CU34P2C er desuden udstyret med to 3 W-højttalere og et hovedtelefonstik.

Skærmen leveres med et fuldt ergonomisk fod med 150 mm højdejustering samt en bred vifte af dreje- og vippefunktioner. Foden kan udstyres med AOC's VESA-P2- beslag, og herved gøre det muligt at montere en mini-PC såsom Intel NUC'er direkte på bagsiden.

CU34P2C er certificeret med TCO 8.0, EnergyStar 8 og ECMA Eco Declaration. Den flimmerfri skærm bruger DC til at justere lysstyrken i stedet for PWM, mens LowBlue-tilstanden i det indbyggede OSD reducerer belastningen på øjnene.

AOC CU34P2C vil være tilgængelig fra maj 2022 til vejledende pris på 4609 kr.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere