Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

LG booster lysstyrken i OLED-tv'er til rekordhøjt niveau

Lysstyrken i LGs kommende toppaneler bliver angiveligt boostet med 20 procent, så de kan levere imponerende 1200 nits.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Lysstyrken er blandt OLED-tv'ernes største svagheder. Den matcher ikke den du kan få i et LCD-baseret tv.

Med Samsungs nye QD-OLED-tv'er, som er lige på trapperne sker der dog store fremskridt på den front, og nu ser det faktisk også ud til at den traditionelle OLED-skærm får et betydeligt boost.

Mere lys, mindre energi

I en rapport fra Koreanske The Elec, opsnappet af flatpanelshd, fremgår det at LG vil øge lysstyrke i deres kommende toppanel ved at forsyne det med tusindvis af mikrolinser. Det skal øge lysstyrken med 20 procent, så den rammer 1200 nits, hvilket må siges at være ganske stærkt, uanset hvilken type af tv, der er tale om.

Det skal endda samtidig være med til at reducere energiforbruget, hvilket ikke bare er positivt for klimaet og for pengepungen, men også for tv'ets levetid, da et højt energiforbrug er med til at reducere et OLED-tvs levetid.

Det nye panel forventes at gøre sin entre i LGs flagskibs-serie OLED.EX senere på året og vi kan formentlig også regne med at se det hos andre producenter, da LG er hovedleverandør af OLED-paneler til tv-industrien.

https://www.altomdata.dk/qled-versus-oled-test-duel-paa-tv-teknologi/
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere