Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Alle skal kunne følge med under videomøder i små mødelokaler

Poly er klar med en ny videobar, Studio R30, der er et godt bud på en løsning af det typiske problem med dårlig lyd og lav billedkvalitet frem og tilbage under videomøder.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Poly var en af de producenter, der gik forrest, da den store videomødebølge opstod under corona-epidemien. Men selskabet har års forudgående erfaring med netop videomøder og kender derfor til de hyppigste udfordringer, herunder dårlig lydkvalitet.

Dårlig lyd er den største hindring for et vellykket møde, men også billedkvaliteten spiller en væsentlig rolle, selv i mindre mødelokaler. Det er baggrunden for, at Poly lancerer videobaren Studio R30.

Enheden er ifølge Poly "plug-and-play" og netop rettet mod små mødelokaler. Videobaren er udstyret med Polys DirectorAI-teknologi med gruppe- og højttalerfokusering. Den skulle virker med de udbredte, cloud-baserede videoudbydere og er certificeret af både Microsoft og Zoom.

Også dem tæt på kommer med

Det indbyggede 4K-kamera har et 120-graders synsfelt, så alle mødedeltagere skulle kunne ses tydeligt – også dem, der sidder tættest på kameraet

DirectorAI-kamerateknologien fanger alle i rummet, og en individuel højttaler tracker den, der taler, i realtid.

NoiseBlockAI og Acoustic Fence blokerer uønsket baggrundsstøj, og Wi-Fi-konfigurationen kan styres af en eksternt placeret it-afdeling, hvilket eliminerer behovet for yderligere software i rummet, forklarer Poly.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere